Just dance - aplikácia

5. okt 2024

Prosím vás ako sa to dá hrať? Potrebujeme k tomu nejaké PS? Alebo ako? Neviem sa nikde dopátrať.

motorka97
5. okt 2024

Ak myslíš aplikáciu z google play do mobilu, tak je k tomu stránka kde sa ti budú premietať videá podľa ktorých máš tancovať. https://justdancenow.com/

autor
5. okt 2024

@motorka97 ďakujem 🤩
Takže si nemusím kvôli tomu kupovať celú playstation?🙏👍

motorka97
5. okt 2024

nemusíš, ale má to svoje obmedzenia 😅
V rámci 24 hodín si vieš zahrať tuším 2 pesničky a keď chceš hrať neobmedzene, je potrebné si zaplatiť unlimited členstvo 🙂

autor
5. okt 2024

@motorka97 neviem to aj tak spustiť

motorka97
5. okt 2024

keď si otvoríš tú stránku, v pravo hore je kód miestnosti
V aplikácii si vyberieš pesničku, dáš join room a tam napíšeš kód miestnosti

fido69
5. okt 2024

Decká Just Dance tancujú na XBOXe s Kinectom.
Je to veľmi vďačná hra. Každý rok vychadza nová s novymi pesničkami a tanečkami. 😉

nikha2809
5. okt 2024

@fido69 aj naši, ani som nevedela, že je aj aplikácia.

autor
5. okt 2024

Mne to ukazuje inak. Není tam ten kód

autor
5. okt 2024

@fido69 a nevieš poradiť nejaký lacný x box? Nemusí byť najlacnejší, ale používali by sme to len na ten just dance

fido69
5. okt 2024

My máme najstarší typ XBOX360 a tam už nové hry Just Dance nevychadzajú. Na tvojom mieste by som kupil posledný XBOX series X. Ale už nemám prehľad o cenách. Skús kupiť použitý na bazoši aj s prislušenstvom. Ten bude určite lacnejši.
https://www.bazos.sk/search.php?hledat=xbox+ser...

motorka97
5. okt 2024

Reálne potrebuješ 2 zariadenia - mobil s aplikáciou +zariadenie na ktorom budeš pozerať to video z tej stánky .
Ak si ju otváraš na mobile, musíš si to prepnúť na Web pre počítače v nastaveniach chromu. Potom ti to kód ukáže.

niekto2hy
5. okt 2024
autor
5. okt 2024

@fido69 taku drahú vec by som sa určite bala kúpiť cez bazar ale ďakujem za tip.
@motorka97 nerozumiem. Toto už nechám na manžela. Skratka nejde mi to. Mame v TV aj Google, viem si načítať stránku priamo v TV. Skúsim takto

autor
5. okt 2024

Už tancujeme 😃
Ďakujeme za pomoc