Jeduje vás, keď vás niekto na instagrame nesleduje, ale pozerá vaše stories?

8. okt 2020

Ti co maju insta.
Ked vas niekto nesleduje ale pozera kazde jedno case story?
Co by ste si o takom cloveku mysleli?

mima1
8. okt 2020

Ze takych ludi blokujem

autor
8. okt 2020

Nie case, ale vase,,pardon

ivkazba
8. okt 2020

Ak dám story, tak nesledujem, kto ho pozerá. Myslím, že to je úchylnejšie ako to čo popisuješ.

autor
8. okt 2020

@ivkazba co je uchylne na tom pozriet si kto videl moje story? 🙈

ivkazba
8. okt 2020

A čo je divné na tom, že niekto ťa nesleduje, ale pozrie si tvoje story? Je to presne o tom istom, on sleduje teba a ty sleduješ, kto si pozerá tvoje story. Daj si súkromný profil a nebudeš mať tento problém.

autor
8. okt 2020

@ivkazba tak ked pozera moje story a nesleduje ma tak zjavne si vyhladava moj profil schvalne

ivkazba
8. okt 2020

A ty zase schválne sleduješ, kto si ťa pozerá. Okrem toho, nemusí tvoj profil vyhľadávať cielene. Mne ponúka aj príspevky a story ľudí, ktorých sledujú moji "priatelia".

acrobaleno
8. okt 2020

Insta sa strašne zmenil, teraz je to iba o followeroch a pocitu zadosťučinenia z ich vysokého počtu. A toto je výsledok.

laviedeluz
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
teki1
8. okt 2020

A tebe co vadí? ze ta sleduje,ale nie oficiálne? keby si šla nahá ulicou,aký je rozdiel medzi tými,čo čumia z ulice a ktorý spoza závesu? Nezverejňuj nič a máš po probléme.A nie,neštve ma to,kto ťa sleduje.😉

silvija1702
8. okt 2020

a ja si myslím, že ľudia sú úplne drbnutí. Ja som si na staré kolená pred cca 2 mesiacmi založila instagram. Ponúkalo mi tam kopu ľudí, väčšinou samé pre mňa nezaujímavé osoby ako napr. Plačková, Žideková a pod. a ešte úplne neznáme osoby. Tak som si pozerala aj tie story, čo opisuješ. Asi o pol hodiny mi prišla správa od nejakého muža , či sa poznáme. Ja pozerám, reku že nie. Že som si pozerala jeho story 2 x. NO píšem mu, že je to možné, že som pozerala kopu profilov, ale že ho nepoznám. Tak že ma vraj blokuje, nech nesliedim. 😂 No skoro som to neprežila. Inak toto,čo tam predvádzajú hlavne ženy,, ako sa krútia, špúlia, zadky, cecky, holé mi pripadá úplne dementné, pod úroveň akejkoľvek bytosti. A to som veru veľmi liberálne ??? založená. Také zúfalé pokusy ako zaujať som veru nikde inde nevidela.

kubkovamama
8. okt 2020

Vďakabohu,že insta a podobné kraviny nemám.Musim si niečo nájsť čo by ma mohlo štvať ..

ajka0207
8. okt 2020

A čo je na Tom divné že si ťa vyhľadáva schválne? Ako "neschválne" sa dá voľačo robit?

danim
8. okt 2020

@silvija1702 ja to ani nemám, lebo mi príde choré toto zverejňovanie... polepte výklady v meste svojimi fotkami... 🤭to ma aký zmysel.. raz Adela Banasova povedala.. že boli roky kedy ľudí sledovali a bolo zle. Teraz ta nesledujú, tak tiež je zle 🤷‍♀️ Že doba sa zmenila.. ľudia sú urazení, že ich nesledujú.. heh 🙈

silvija1702
8. okt 2020

@danim ja som to chcela hlavne kvôli nápadom ako háčkovanie, fotky miest a pod. No je to ok, ked si to už sama nastavíš, čo chceš sledovať, ale blbí holí ľudia mi tam stále vyskakujú. Hlavne ženy, čo vyzerajú, akoby všetke mali jedného plastického chirurga. HOlé s vypúlenou riťou .

stanulienkat
8. okt 2020

Problemy 12 rocnych deti. Chvalabohu,ze mam mozog a taketo stranky nevyhladavam

44janica44
8. okt 2020

@silvija1702 presne tak ja som to kukala asi hodinu a nepochopila som čo ludia na tom instagrame vidia??? všade sama reklama a capiny a tie story čo sú robené ako bumerang no ludia tam vyzerajú úplne ako mešuge ako fakt. nechápem čo ludí vedie niekde zdielať 6 fotiek z toho čo robí celý den a nechápem ani čo vedie ludí zaujímať sa o to čo robia cudzí. to majú ludia tak malo pozornosti že ich zaujímajú názory ozaj cudzích ludí často kadejakých úchylov. ked vo vlaku počujem študentov ako rozoberajú celú cestu kto čo lajkol, napísal tak mi je nie že na grcanie ale až smutno že tie decká nemajú lepší program po škole ako sledovať "zážitky" iných miesto toho aby ich zažili samy? a potom ked ti niekto rozpráva o ochrane súkromia a pritom ma na sieťach povešaný svoj komplet celodenný program vrátane jedálnička tak čo si o tom mám myslieť? možno je to vekom - mam 30 a preto si myslím že podobné srandy sú iba pre násťročných - áno priznávam využívam messager ale to je tak všetko
@danim - to máš pravdu čím viac ludí ťa sleduje tým by si mal byť akože šťastnejší - a prečo? to akože čím viac ludom sa pochváliš čo máš alebo kde si bol tak to ťa ma robiť šťastným - povedzme si úprimne fotky ako niekomu prihorí večera tam asi ťažko nájdeme ale tie dokonalo nastylované zretušované - často možno aj len tak stiahnut-ukradnuté z netu s x-stovkami likov a desiatkami krásnych komentárov - to je hlavná úloha každeho dňa - to je strašne smutné

danim
8. okt 2020

@silvija1702 ja nesúdim, kto chce- ma, môj pohľad- zbytočná somarina čo len ľuďom berie čas realne žiť a užívať si život s okolím a v prítomnosti.. s ľudmi.

danim
8. okt 2020

@44janica44 presne na to Adela vravela.. Viktor, že “storky” a ona že to načo mam komu oznamovať kde idem ?? 🤭 ja sa koľkokrát smejem nad tými zbytocnostami.. užívam víkend + niekde som+ varím... a občas ma vtedy napadlo... že “po novom “ som mala asi fotit a vesat na net.. lebo taká doba 🙈😂 ... asi starnem sa mi zdá 😊😁😅

saskia_98
8. okt 2020

Mam sukromny insta, cize kym ja nepovolim, kazdy mi moze skocit na hrb..

44janica44
8. okt 2020

@danim mh presne ako ked to robia puberťáci tak ok - ved aj my sme v tom veku frčali na FB ale ked si 30 ročný ludia robia fotodokumentáciu svojho dňa (štýlom komplet jedálniček, teraz nakupujem, teraz varím, teraz neviem čo....) a vystavujú na obdiv a ešte silno riešia s "kamoškami"( štýlom že super super krásne fotky....... dakujem dakujem ty si zlatíčko pokladik) tak to sa len začudujem, či nemajú čosi lepšie na robote, zmysluplnejšie, ved ked som na výlete si užívam že tam som nie aby som popri tom fotila kamerovala a neviem čo všetko....ludia majú malo roboty ked majú čas na blbosti 🙂)))

jana_eyre_2
8. okt 2020

Ja mám instagram a ani som nevedela že si viem pozrieť story niekoho koho nesledujem 😅😅 tak treba dávať do svojich story také veci aby mi nevadilo že ma sleduje niekto cudzí ak sa tam nedá nastaviť súkromie.. alebo potom si dať úplne súkromný účet, alebo žiaden..

sissy27
8. okt 2020

mám súkromný profil takže nikto si moje storky len tak nepozrie a nemá ma čo štvať 😀

kataina
8. okt 2020

ked tam niečo dáš, musíš s tým počítať, že si to budú ludia pozerať. Tak prečo Ta to štve? Ved preto si to tam dala. Alebo tam nedavaj nič a maš istotu, že to nikto neuvidí.
Ja nie som na FB ani na insta ani som nikdy nebola 😀 a predstav si, ani mi to nechýba

malinoismum
8. okt 2020

@ivkazba
@danim Ja si pripadam úplne mimo že nemám FB ani IG... ale fakt som šťastná 🙂 že nemám starosti ako autorka 🙂

majoranka24
8. okt 2020

A preco potrebujes, aby ta niekto oficialne sledoval? Pytam sa, lebo instagram nemam, tak nerozumiem, ake z toho plynu vyhody, ked ta niekto oficialne sleduje.

danim
8. okt 2020

@malinoismum ja mam len FB a whatsup- a to FB vznikol pred 12r keď som ostala s dcérou na materskej a oprasila ICQ či ako sa to volalo a tam som mala 1 kamosku ešte zo škôlky.. a ja že čo tu nechodíš? A ona že nie všetci mame FB- ja že cooo??? A tak vznikol môj fb- kvôli tomu, že keď dieta spi, môžem kamoske nechať napr odkaz Atd- zadarmo a netuším ju, že jej volám- lebo nemusí mat čas. Koniec mojej sociálnej sféry 😂 a ani ju nemienim rozšíriť ... lebo nevidím ani 1 dôvod- a už len čakám, že mi teraz niekto vynadá, že tu k tomu píšem.. lebo sa ma instagram netyka 🤭🤭🤭😂😂 ... ľuďom prajem všetko dobre šťastný život a dobrých priateľov. Fb je fajn mam tam spolužiakov z gympla, vysokej školy, kolegov.. ( sú v iných mestách).. a like veci čo ma zaujímajú- čiže taká moja denná tlač ;)

makova333
8. okt 2020

Mas nejaky problem dat si profil sukromny, ak nechces aby ta kdekto sledoval? Ak nechces, aby ta sledoval tento konkretny, opät nejaky problem ho bloknut? A co by som si myslela o takom cloveku co pozera moje story (hypoteticky, bo ja mam ista sukromny)? Nic. Tak ako si nemyslim nic, ked na mna pozrie predavacka, vodic elektricky alebo chlap v banke. Nevidim dovod mysliet si o kazdom nieco.

komir63
8. okt 2020

Chúďatko! A toto je akože život? Skús si spomenúť, kedy si bola niekedy v lese, alebo na lúke dýchať čerstvý vzduch bez mobilu. Asi nikdy, lebo by si mala celoživotnú traumu z toho, že si 2 hodiny bez prístupu na internet. Veď tam sa toľko toho deje, Plačková ma zase nové kozy...A iné, pre život nevyhnutné veci.

sense
8. okt 2020

Nič by dom si nemyslela, mam insta ale pridávam veci minimálne a nesledujem kto ma sleduje... Ak nechceš aby ta sledovali úprav si nastavenia.