Je Wazamba podvod?

donutka99
6. dec 2024

Dobrý deň ,myslíte že táto aplikácia alebo čo toje je to nejake kasíno online neviem ja také veci nehrám ale brat mal môj mobil a prihlásil má volala som tam tomu pánovi a nedvíha bojím sa teraz že na mňa spravia nejaký podvod alebo niečo čo mám teraz robil nejde mi ten účet ani vymazať potrebujem pomoc

donutka99
autor
6. dec 2024
donutka99
autor
6. dec 2024

@donutka99 volá sa to wazamba

markusrasford
6. dec 2024

@donutka99 reštartuj mobil. Daj si vyčistiť a nastaveniach odstráň tu aplikáciu

donutka99
autor
6. dec 2024

@markusrasford ja nemám aplikáciu ale to cez Google 😩

donutka99
autor
6. dec 2024

@markusrasford a navyše sú tak moje osobné údaje neviem či ide o podvod ale mám tušenie ,že áno prosím čo robiť. Ako to odstrániť ten účet keď tam ani nieje písané ani sa to nedá. Mám to udať na políciu alebo ako

markusrasford
6. dec 2024

@donutka99 daj si vyčistiť mobil a potom ho restartuj

markusrasford
6. dec 2024

@donutka99 aké osobne údaje?

donutka99
autor
6. dec 2024

@markusrasford keď sa prihlásis niekde napr meno dátum narodenia atď

sabinaxd
6. dec 2024

Ak sú to údaje ako mail a meno priezvisko rok narodenia tak to je v poriadku, ale ak tam dával občiansky alebo nebodaj vašu platobnú kartu je to horšie

janai1
6. dec 2024

@donutka99 a ako vieš že si tam registrovaná? Veď podľa toho 1. screenu tam nie si prihlásená

donutka99
autor
6. dec 2024

@sabinaxd nie to ,ale aj tak mám strach keď tam má moje meno aj dátum narodenia myslíte že toje nejaký podvod ta stránka ?

markusrasford
6. dec 2024

@donutka99 aj platobnú kartu? Keď áno treba volať call centrum banky a bloknut

maranco
6. dec 2024

@donutka99 brat má koľko rokov že hráva online kasíno?
nemáš v mobile uloženú platobnú kartu v prehliadači alebo obchod play na internetové nákupy?

donutka99
autor
6. dec 2024

@janai1 som to odhlásila Racej lebo som sa bála lebo to nejde zrušiť ten účet

donutka99
autor
6. dec 2024

@markusrasford platobnú kartu nie

sabinaxd
6. dec 2024

@donutka99 aj keď to je podvod, nič nezmôžu s vaším menom priezviskom alebo dátumom narodenia. Ako som povedala, kým nezadal údaje z platobnej karty tak sa nemáte čoho báť

maranco
6. dec 2024

Tu sú skúsenosti hráčov, nevedia sa dostať k svojej výhre.
https://www.trustpilot.com/review/www.wazamba.com

donutka99
autor
6. dec 2024

@sabinaxd dobre a nemôžu na nejaký podvod použiť moje meno dátum narodenia ? To nie však

markusrasford
6. dec 2024
dadka1997
7. dec 2024

@donutka99 ja si myslim ze len tak znicoho nic tam nie je tvoje meno a datum narodenia .. je to stavkova hra