opat prosim o pomoct s nazvom filmu..... ked je niekto expert a vyzna sa prosim, neviete ako sa vola starsi filmik... dej je zhruba
slepa zena byvala v drevenom zrube a niekto ju tam prenasledoval a pokusal sa ju zabit, nakoniec zabila ona jeho...
a este ma napada nejaky, co bola zena asi spisovatelka a tiez byvala v obrovskom zrube, a myslim ze vrah zabijal podla jej knih, no nie som si ista ci uz nepletiem dva filmy dokopy...
alebo prosim este ak vas napadaju nejake dobre trilery... najlepsie kanadsko-usa alebo aj ine, take skor napinave zaujimave dakujem krasne.
@marticka85po toto je novsi film... ale mozno aj v tom co som pisala nebola slepa ale hlucha... uz si to moc nepamatam.. na markize volakedy davali take trilery
@victoryma "Doctor Sleep" (2019), ak by si zmieňovala niečo s hororovým nádychom. Aj keď hlavná postava nie je presne spisovateľka, ale spisovateľ, a dej sa odohráva v opustenom hoteli, nie v zrube, má podobnú atmosféru a napätie.
@victoryma Tu sú niektoré napínavé trillery, ktoré by sa ti mohli páčiť:
"Prisoners" (2013) -Napínavý thriller o únose dvoch dievčat a morálnych rozhodnutiach, ktoré rodičia a polícia robia pri pátraní.
"Zodiac" (2007) -Film založený na skutočných udalostiach o lovu na Zodiaka, neznámeho sériového vraha v San Franciscu.
"The Girl with the Dragon Tattoo" (2011) - Napínavý film založený na knihe Stiega Larssona, s hlavnou postavou investigatívnej novinárky a hacktivistky.
"Gone Girl" (2014) - Mysteriózny thriller o zmiznutí ženy a podozreniach voči jej manželovi.
"The Invisible Man" (2020) - Moderný psychologický thriller o žene, ktorá je prenasledovaná svojím bývalým priateľom, ktorý sa stal neviditeľným.
Napadol mi len jeden film - Hush.ale neviem ci je to ono. Ale hlavna postava je hlucha