Ahojte, prosím Vás, tie co tam nakupujete, to je to iste ako napríklad Shein alebo Tému? Týmto stránkam sa vyhýbam úplne, nenakupujem tam, ale teraz som si všimla toto a celkom fajn veci, len mi to príde ako to vyššie uvedené.
Nie, trendyol sú turci 🙂
@denisa_deniska a teda co by som mohla čakať od normálnych veci tam, nemyslím značkove. Ale bežné ako tepláky, tričká a pod.
Velmi zalezi od akej znacky kupujes. Pri niektorych citis ze je to umelina (na popis zlozenia sa neda spoliehat). Ale to je vacsinou pri lacnych veciach. Ked je cena priblizne taka ako v obchodoch tak tie veci su fajn. Aj prijemny material aj pekne usite.
Ja som spokojná, samozrejme nemôžeš čakať, že sveter za 5-10€ bude ako pletený svetrík za 30€ zo slovenskej stránky, ale kvalita za tie peniaze super, naozaj. Teraz som kúpila zimnú bundu za 12€, a je úplne super, žiadne nitky, pekné šitie, bez problémov. A to ja si v pohode kúpim bundu aj za 120€.. hlavne vrátenie, doprava zadarmo, určite treva vyskúšať 🙂
@really8
@denisa_deniska
Ďakujem Vám veľmi pekne za rady aj skúsensti ❤️
Su to Turci, ale…. Dizajn ich stranky pripomina Temu, kvalita oblecenia je hrozna, a drahsie kusky by som si od nich nekupovala, ani znackove tenisky, kedze Turci robia fejky uz aj na ich vlastne vyrobky… Radsej si 2€ doloz, usetri si nervy a kup si tricko na Sk v daktorom z eshopov alebo kamennych obchodov ☺️
ak chceš niečo od turkov znamená že chceš niečo lepšie ako od číňanov - často to ale lepšie nedostaneš ... často to nedostaneš ani v našich obchodoch (ktorí to kupujú od číňanov a turkov), ale môžeš to reklamovať do 2 rokov ...
Čína ako Čína