Je téma môjho blogu zaujímavá?

maya2023
1. dec 2024

Ahojte. Začala som písať blog. Chcela by som vedieť, či je téma zaujímavá a či má zmysel pokračovať.
www.rozhliadnisa.online
Návštevnosť si sledujem ale neodrazuje sa mi na výsledkoch tak neviem kde je problém.
Ďakujem za reakcie 🙏

maca1984
1. dec 2024

Budem úprimná, pre mňa nič zaujímavé.
Ale ja nemám rada také tie motivačné články, knihy, blogy " to zvládneš..len...", " zmeň svoj život "...
A na profesijný rast nepotrebujem blog.

patus_2
1. dec 2024

@maya2023 skús sa zamerať aj iné témy. Týchto motivačných je všade priveľa. Ja si rada prečítam blogy, ktoré vtipné opisujú situácie z bežného života, recenzie, rekonštrukcie pred a po... Tieto motivačné už ani nečítam.

deti95060810
1. dec 2024

tiež by som to rýchlo prebehla očami...😉

lindous
1. dec 2024

Téma pre mňa nezaujímavá, ale verím že pre iných ľudí aktuálna, vidno to aj na otázkach tu, často sa ženy pýtajú ake kurzy absolvovať alebo čomu sa venovať, aby sa kariérne niekam posunuli… len teda blog je podľa mňa už mŕtvy formát 😅 žiadny, ale fakt že žiadny aktívne nesledujem

svetlonos
1. dec 2024

@maya2023
počuj pozrela som 3 nadpis a zavrela. Témy pre mna zaujímavé zasadne na 95% počúvam pretože v drvivej väčšine pri tom niečo robím. Čítam knihy, keď mám čas ale fakt nie bloky na tieto témy.
To je ako keď si hľadám na nete recept a tam rozsiahla esej o jablkovom kolaci 🙈
Pokial nie je tlačítko - prejsť na recept - hneď zatvaram.
To o com ty píšeš je aj v knihe a netreba na to mobil ci net.
To je ale len môj názor.

maya2023
autor
1. dec 2024

Ďakujem baby za odpovede 😊 chcem skúsiť ešte zaradiť rozhovory, reálne pohľady na konkrétne profesie. Ja viem že to nemusí byť každého šálka kávy, alebo nie každého toto zaujíma, alebo sú ľudia ktorí to nepotrebujú. Mala som ale dojem že je stále dosť ľudí, ktorí sa na toto pýtajú ako uviedla lindous.
Každopádne ešte raz ďakujem každej jednej 😊 skúsim to ešte nejako obzvláštnit a zapojiť aj sociálne siete a uvidím, či to bude mať zmysel 🙈