Je táto stránka o deťoch a ženách?

marsmykkok
27. máj 2024

Je toto stránka modrykonik o deťoch a ženách alebo kto robí na chatujuci.com?
Každý deň aj 2-3 nové témy o tejto stránke a práci na nej, podľa mňa cielená reklama a nábor nových ľudí. Ženy tu pracujú rôzne, niektoré robia Avon, niektoré dotazníky, niektoré v DM, v Lidli, v štátnej správe, ale ani o jednom zamestnaní nie je toľko tém. Preto otázka na adminov nechcú to nejako korigovať hlavne ak je to práca na hrane zákona a morálky a často práca na čierno, keďže ľudia čo to robia by mali mať živnosť, ale reálne nemajú a firma to nevyžaduje a nekontroluje?

marsmykkok
autor
27. máj 2024

@admin alebo koho mám označiť

ivik4
27. máj 2024

Mna tiez hned napadlo ze je to cielene pisane ako reklama

mk1111111111
27. máj 2024

Ja som taku reklamu ani nezaregistrovala.

pukina
27. máj 2024

aj horsie veci ako reklama na nejaku stranku - ktora ma ani nezaujima - sa tu vyskytuju, ktore admini nereguluju. ked si kliknem na diskusiu, kde na mna hned vyskoci fotka vlozky alebo hlienu, chce sa mi grcat.

januska12323
27. máj 2024

Samozrejme, že je to reklama len to vždy nejak zaobalia.

rusalinka
27. máj 2024

Ja som to tu tiež nepostrehla... ale skús sem teda: https://www.modrykonik.sk/faq/faq/#h-mam-odkaz-pre-modreho-konika

viestta
27. máj 2024

@marsmykkok ked chces kontaktovat admina nie je nic jednoduchsie. Kliknes na sipku a otvori sa ti okno Nahlas nevhodnu... A mas vybavene. A nechaj na rozhodnutie admina ci to zmaze, ci nie.
Alebo jednoducho to preskoc.

melanta
27. máj 2024

Takáto úvaha mi nenapadla veru. Ja si skôr myslím, že tých otázok ohľadom tohto je tu veľa preto, že jednoducho je veľa lenivých žien bez riadnej kvalifikácie, kvôli čomu nemôžu robiť nenáročnú prácu a tiež nemôžu robiť prácu z domu. A toto je presne ono, nenáročná práca z domu, ktorú môže robiť každá Anča, Mariena, Kata, aj keď nič nevedia.

melanta
27. máj 2024

Mne vadia skôr diskusie ako teraz čerstvá diskusia, či pri sexe bude cítiť ako sa priateľke panne pretrhne blana. Mne vadia tieto témy, ktoré zakladajú trollovia, úchyláci a vadia mi registrácie chlapov, ktorí sem neprídu normálne diskutovať, ale riešiť si svoje komplexy.

marsmykkok
autor
27. máj 2024

@melanta áno, je to práca pre ženy, čo si myslia, že peniaze nabehnú samé. Ale mne ide hlavne o to, že keby tu dám teraz diskusiu, že kto mi predá Xanax alebo kde v meste xx kúpim marihuanu bude mi to asi zmazané, lebo porušujem zákony. A tie ženy 99 percent porušujú zákony tiež, robia to načierno a je teda otázne, či by MK mal podporovať nejakú firmu čo akceptuje čiernu prácu. Ja sa v tomto nevyznám, nerobila som to, ale viem že má chatujúci aj konkurenciu nejakú českú stránku, len tam požadujú tú živnosť, tak to nikoho neláka, lebo ženy nezaplatia zdravotku 100 eur ak zarobia mesačne 80 eur.