Je Shein bezpečná aplikácia na nákupy?

19. nov 2024

Ahojte velmi vynimocne som volakedy davno objednavala z aliexpresu .Viem ze na temu nie su dobre recenzie a nikdy by som si neulozila.platobnu kartu na online nakupy.Chcem sa spytat ake.mate skusenosti s objednavanim zo shein??shein ponuka dobre xl oblecenie.Je potrebna appka shein alebo si viem aj z ich webu objednat?vdaka za vase skusenosti

abcabcada
19. nov 2024

Na platby je bezpečná, na podľahnutie nákupom priam nebezpečná 👀😂

maranco
19. nov 2024

Keď už musíš, namiesto aplikácie by som použil web stránku, to je bezpečnejšie ako aplikácia.
A na platbu rozhodne len jednorázovú alebo virtuálnu kartu s nízkym limitom. Ak tvoja banka neponúka urob si kartu zadarmo cez Revolut.

lucia23529
19. nov 2024

Ja som objednavala cez aplikáciu. Velkosť som objednala rovnaku ako nosím. Veci prišli v pohode ale asi som si mala lepšie pozrieť zloženie 😀 mne teda tá “umelina” nevyhovuje. Ale možno majú aj bavlnené. Ostatne doplnky a tak sú super 🙂 ale nie všetko je tam lacnejšie, ceny sú niektoré porovnateľne

papaya1234
19. nov 2024

Ja objednávam cez aplikáciu. Je to pre mňa jednoduchšie a navyše vieš každý deň zbierať body, ktoré vieš potom uplatniť ako zľavu. Veci sú v pohode, treba ale čítať recenzie - či už kvôli materiálu alebo skutočnej veľkosti vecí. Hlavne nekupuj nič, čo nemá recenzie a hlavne keď to nemá recenzie s fotkami. Teraz ale neodporúčam objednávať, keďže majú kvôli sviatkami pretlak objednávok a tie ostávajú v Maďarsku v depe, lebo ich nemá kto rozvážať. Inokedy je to super apka, ale teraz ak nechceš čakať mesiac na objednávku a potom ju buď dostať alebo získať vrátenie peňazí, tak by som nenakupovala.

autor
19. nov 2024

@papaya1234 dakujem za skusenosti🩷 aj som si myslela ze bude vianocne spomalenie nesuri.mi.to pockam do.noveho roka a vyskusam