Je IPčko len pre mladých?

7. jan 2025

Ahojte, môžem napísať na IPčko aj ked nemám 20 a mám manželský problém? Alebo je len pre mladých do 30? Existuje aj niečo podobné pre ľudí starších? Ďakujem.

terina25
7. jan 2025

Ja som tam pisala,tiez nemam 20

koniarova
7. jan 2025

Kľudne napíš. Nie je to obmedzené vekom.

bloger
7. jan 2025

Nie môže sa na nich obrátiť ktokoľvek.

nynia
7. jan 2025

Nie je to obmedzené ale väčšina z nich sú tam študenti alebo krátko po škole takže na nejaké odbornejšiu pomoc môžeš zabudnúť na tej stránke, aj má sa ti tam hodinu venovať v chate a odpovede najschval posielajú neskoro 🤣 a takú skúsenosť až na 1 výnimku mám so všetkými v priebehu rokov.

autor
7. jan 2025

Ďakujem, pozerala som to a pracujú tam prevažne študenti psychológie ale tesne po škole. Skúsim, uvidim. Ďakujem za odpovede.

autor
7. jan 2025

Oprava Alebo povie škole nie ale

autor
7. jan 2025

@vanilkovazmrzka to je zadarmo?

chupakabra
7. jan 2025

IPecko neodporúčam, úplne neprofesionálne . Hroznú skúsenosť mám s nimi. Aj polícia to riešila. Celé zle ...

vanilkovazmrzka
7. jan 2025

Ved si pozri ake su tam moznosti. Stranku otvorit mozes bez poplatku. Ja nemam s nicim osobnu skusenost

autor
7. jan 2025

@chupakabra To vážne? Radšej pôjdem k psychologičke aj keď nájsť dobrú je ťažké. Mala som s jednou tú česť a miesto pomoci sme menili recepty.

ivangeline
7. jan 2025

Ja som tam raz napísala a pomohla som si vypísaním sa. ;D Mladá budúca psychologička mi teda veľa nedala… sko by aj mohla? Nezažila tie ďalšie míľniky života. A manželstvo je jednou z nich. 🙂

chupakabra
7. jan 2025

Veru je ťažké nájsť psychológa. Ja som raz vyskúšala a tiež nič moc. Iba sedel a počúval, nijako sa nevyjadroval a na ďalšom sedení si ani nepamätal o čom sme sa bavili .