Je bezpečné objednávať z Temu?

2. nov 2024

Prosím vás objednávali ste už niekedy niečo z temu? Je to bezpečné? Trvá dlho kým tovar príde a ste s tovarom spokojné? Chcem tam objednať veci pre mačku len sa bojím ísť do toho ďakujem vám pekne

janai1
2. nov 2024

Fakt je potrebné každý deň o tom zakladať témy? 🙄
https://www.modrykonik.sk/forum/search/?q=temu

petronela1985
2. nov 2024

Ja asi 5x som objednala zatiaľ z Temu, hocičo, čo sa mi hodilo. S ničím som nebola nespokojná, pri tovare máš recenzie od kupujúcich. Dodanie trvalo cca. 2 týždne, pri jednej objednávke 3 týždne.

autor
2. nov 2024

@janai1 nečítam iné témy a pytam sa dost narychlo tak keď nemáš čo rozumne povedat tak mlc

autor
2. nov 2024

@petronela1985 dakujem

sense
2. nov 2024

Áno objednala som pár veci z tému ako obaly a ochranné sklo na telefón, káble na nabijanie, dekorácie na helloween, dcére veci na tvorenie, všetko prišlo rýchlo a v poriadku. Nikdy som ale neobjednavals oblečenie ani kozmetiku

doriiis
2. nov 2024

A ja som veru objednala aj oblečenie aj kozmetiku.Vzdy všetko v poriadku.
Netreba byť z tej Číny taký posratý.Uplne všetko sa vyrába v cine

lucia13022023
2. nov 2024

Ja som odtiaľ objednala len balony na oslavu a v pohode. Lacné, rýchle.. Iné by som odtiaľ neobjednavala

betulinka1
2. nov 2024

My objednávame bezne. Take prkotiny. A aj pre psa. Vsetko prislo do 15 dni do boxu a bolo v pohode. Jedine co si davam pozor aby nebola ulozena karta pri nákupe a nejdem cez apku ale normalne cez pc.

janica_
2. nov 2024

Vidis, keby si citala aj ine temy, alebo par pismenok hodila aj do googla, tak vies ze Temu predstavuje bezpecnostne riziko, co ti tu nikto zatial nespomenul.

doriiis
2. nov 2024

@janica_ ....stačí mať rozumne a vôbec nejak nastavenú kartu,účet a ib a nič nepredstavuje riziko.

janica_
2. nov 2024

@doriiis tu nejde o kartu, myslim ze o tom sa v dnesnej dobe nemusime bavit, to je samozrejmost pri kazdom obchode

gleep1
2. nov 2024

No a ja som si odtiaľ objednala raz asi 20 veci a z toho som bola spokojná možno s 2. Hrozná kvalita ale asi kto je ako zvyknutý. Ja na šmejdy moc zvyknutá nie som. A hej objednala som tam vtedy aj balóny na oslavu a balóny to síce boli, ale ta hrozna pachuť čo z nich išla 😳 pár som nafúkala a normálne som ich hodila do kosa, nechcela som sa otráviť

sense
2. nov 2024

@janica_ napr ja som vždy kúpila na faktúru, čiže ani som nikde nemusela kartu ani nič podobné okrem adresy zadavat

ssimusska
2. nov 2024

Objednávam odtiaľ často, príde to vždy veľmi rýchlo. Nečakaj nejakú obrovskú kvalitu, no je to ok.

mirage
2. nov 2024

@doriiis tu ale nejde len o kartu..

eliska13
2. nov 2024

Veľa veci na záhradu svetielka, stojany na kvety, do domácnosti blbosti LED lampy na schody.. všetko som mala do 10 dní platím cez PayPal.

zuzuliennka1
2. nov 2024

z temu len raz, rychle dorucenie, kvalita onicom.
ja radsej z aliexpress objednavam, nie vela, obcas, ale teda uz vyse 10r a spokojnost.

maranco
2. nov 2024

E-shop Temu má problém. Viacerí Slováci sa ozvali, že im z účtov neoprávnene zmizli peniaze. Banky im napokon museli zablokovať karty, pričom im nahradili škodu. Spoločnosť sa bráni, že používanie jej aplikácie je úplne bezpečné. Rovnaký problém hlásia aj z Česka.
Zdroj: https://tvnoviny.sk/ekonomika/clanok/891067-tem...

simona20201309
2. nov 2024

@sense dá sa z temu objednať na faktúru?

sense
2. nov 2024

@simona20201309 neviem či aj na SVK ale u nás áno , cez Klarnu

gab
2. nov 2024

@simona20201309 ja kupujem ako @sense, cez Klarnu a nielen Temu, ale aj ine eshopy

autor
2. nov 2024

Ešte že som sa vás spýtala, viete Google napíše hocco ale realne skusenosti ľudí ma zaujimali. Nakoniec objednám z inej stránky, dakujem že ste sa podelili

niekto2hy
2. nov 2024

Ked som si porovnal Temu a ine cinske,tak Temu je drahy.

gleep1
2. nov 2024

@niekto2hy hejze ja som objednala zo zvedavosti a potom som porovnala nie že s čínskymi e-shopmi ale so slovenskými a prišlo mi to drahé, dokonca som objednala odtiaľ klipy na otvorené sacky jedla otrasnej kvality a na druhý deň som mala reklamu na liewood klipy ktoré boli v akcii za takú istú cenu a v parádnej kvalite. Čo už za hlúposť sa platí. U mňa temu nikdy viac, naozaj bola ta kvalita otrasná a ta cena bola za takú kvalitu privysoká

dominikamacakova
2. nov 2024

Ja by som odtiaľ už neobjednala. Za prvé, je dokázané, že sú tie veci toxické, za druhé, sú to úplne shity a za tretie vykorisťovanie ľudí a planéty. Ak niekto niečo súrne potrebuje a nemôže si dovoliť drahšie, nesúdim.

niekto2hy
2. nov 2024

@gleep1 Ja som odtial neobjednaval nic.

gleep1
2. nov 2024

@niekto2hy ja áno a to som odporca takýchto veci ale bol tam koberec taký istý ako mala dcérka obraz na stene ( vyhodilo mi reklamu a zaujímalo by ma ako vedelo že taký koberec by sa mi hodil 😄) a k tomu som hodila nejaké ďalšie hlupostičky čo by sa mi hodili alebo čo ma zaujali a keď som to vytahovala z krabica tak som mala hnev na seba, ze čo som to spravila načo mi toto bolo treba, odpad si domov vláčiť. 2 veci som vyhodila bez úžitku (piknikovu deku čo nebola deka ale plastová fólia a tie balóny) ja nerozumiem tým pozitívnym recenziam, lebo ja som na všetko dala recenziu a naozaj ich tam uverejnilo. Vravím, asi kto je ako zvyknutý, možno niekomu stačí že ma balón a toxická chuť čo mu ostane v ústach mu až tak nevadí..

niekto2hy
2. nov 2024

@gleep1 Piknikovu deku kupis v Tescu,alebo Kauflande za vypredajovu cenu 2-3€.

gleep1
2. nov 2024

@niekto2hy 😂 vravím, za hlúposť sa platí. Bolo mi zo seba zle.

simona20201309
2. nov 2024

@gab dievčatá prvý krát v živote počujem slovo klarna. Môžte mi prosím z hrubá povedať co to je?
Ďakujem