Ahojte mňa by len zaujímalo či je ešte aktívna a dáva storycka lebo mne nič neukazuje a neviem či nenastal problém s mojím ig že mi to len neukazuje alebo čo, lebo už sa mi tak stalo párkrát ze mi príbehz niektorých ľudí neukazovalo
Ahoj,možno išla do nejakej reality show,vtedy prestanú pridávať a samozrejme to dopredu nikde neavizuju
Chvalabohu,kiežby zrušili všetky tie hlúpe siete
Fuha tak to sa isto nieco deje. Lebo ona je Horst Fuchs slovenskych socialnych sieti 😂😂😂😂😂
Vsak je tehotna
@lianka123 to fakt??
@zahranicami ja som našla staré stránky.kde to na ňu len tipovali,z roku 2021
Ja ju nesledujem, lebo mi tymi kvantami spoluprac a reklamami dost lezie na nervy. Len je zvlastne, ze niekoho, koho zivia socialne siete, co post to platena spolupraca, videa nehovoriac sa zrazu stiahne a nezaraba?
Dávno som ju nevidela a teraz keď pozerám, oná ma nejakú plastiku na viečkach? Má ich nejako moc povyťahované dohora…
@pe_mi hm, bohvie ale všimla som si, že je neaktívna a ľudia už špekulujú že čo sa stalo v Londýne, či je tehotná alebo chorá alebo si dala len Off od soc. Sietí lebo išla ako raketa posledné mesiace.. snáď je ok som zvedava, mám ju rada
@baskustek hovorila, že nie, že to má odjakživa a ľudia špekulujú 😁
ok tak dakujem :D len tolko som chcela či mi zase Ig selektuje niektorých ludí alebo čo :D
Už je aktívna 😉
Nepridáva nič.