Jana Hrmová na Instagrame

9. jan 2024

Ahojte mňa by len zaujímalo či je ešte aktívna a dáva storycka lebo mne nič neukazuje a neviem či nenastal problém s mojím ig že mi to len neukazuje alebo čo, lebo už sa mi tak stalo párkrát ze mi príbehz niektorých ľudí neukazovalo

maca1984
9. jan 2024

Nepridáva nič.

pe_mi
9. jan 2024

Ahoj,možno išla do nejakej reality show,vtedy prestanú pridávať a samozrejme to dopredu nikde neavizuju

anita6666
9. jan 2024

Chvalabohu,kiežby zrušili všetky tie hlúpe siete

muchotrafka298
9. jan 2024

Fuha tak to sa isto nieco deje. Lebo ona je Horst Fuchs slovenskych socialnych sieti 😂😂😂😂😂

lianka123
9. jan 2024

Vsak je tehotna

zahranicami
9. jan 2024

@lianka123 to fakt??

pe_mi
9. jan 2024

@zahranicami ja som našla staré stránky.kde to na ňu len tipovali,z roku 2021

muchotrafka298
9. jan 2024

Ja ju nesledujem, lebo mi tymi kvantami spoluprac a reklamami dost lezie na nervy. Len je zvlastne, ze niekoho, koho zivia socialne siete, co post to platena spolupraca, videa nehovoriac sa zrazu stiahne a nezaraba?

baskustek
9. jan 2024

Dávno som ju nevidela a teraz keď pozerám, oná ma nejakú plastiku na viečkach? Má ich nejako moc povyťahované dohora…

zahranicami
9. jan 2024

@pe_mi hm, bohvie ale všimla som si, že je neaktívna a ľudia už špekulujú že čo sa stalo v Londýne, či je tehotná alebo chorá alebo si dala len Off od soc. Sietí lebo išla ako raketa posledné mesiace.. snáď je ok som zvedava, mám ju rada

zahranicami
9. jan 2024

@baskustek hovorila, že nie, že to má odjakživa a ľudia špekulujú 😁

autor
9. jan 2024

ok tak dakujem :D len tolko som chcela či mi zase Ig selektuje niektorých ludí alebo čo :D

maca1984
10. jan 2024

Už je aktívna 😉