Iveta Malachovská - Dámsky klub

11. jan 2023

Ahojte pozeram na rtvs damsky klub, pozeram to casto. Dlho som spozorovala aka je Iveta divna, taka strhana, viac menej neprofesionalne spravanie, skace do reci, stale pozera niekam do blba, obcas ma aj nepripustne otazky, je taka svojska, stale nieco robi rukami, clovek by povedal ze na nieco fici 😂😂😂😂😂

gabym
11. jan 2023

Ja som včera bola u rodičov a otec náhodou prepol zrovna na dámsky klub a tam hneď Iveta. Nechcem byť sprostá ale normálne som sa zľakla, ešte aj ocovi hovorím že tá ako vyzerá.. Fakt je dosť strhaná a dokrčená v tvári..

hylary
11. jan 2023

Taká je poslednych 30 rokov 🙄

aniele
11. jan 2023

@autor Možno sa len prejavujú jej rodinné problémy. Manželova choroba, dcérin rozvod... na mne by sa to určite prejavilo. Nehľadala by som za tým hneď niečo pochybné.

gabym
11. jan 2023

@aniele tiež ma napadli rodinné problémy 🙄

nwnw
11. jan 2023

To je odjakziva 🤣. Myslim ze kedysi moderovala daco poobede a host bol velvyslanec z niektoreho severskeho kralovstva aj so zenou. Urazilaich v priamom prenose, tak ze postrhali mikrofony a odisli 🤣.
Ja sa len smejem ze ona ma dozivotne zmluvy uz od cias Nike v rannych 90tych je fakt vsade.

terezka1947
11. jan 2023

Tak výzor zodpovedá veku a starostiam.
To je pochopiteľné.
Ale mne sa ona ako moderátorka nikdy nepáčila. Vždy to bolo o nej,nie o Tom hosťovi.

bloger
11. jan 2023

Tak tiež má svoj život a problémy. Možno ju niečo trápi. Ono je ľahké súdiť niekoho. Nevieme čo prežíva a tak.

dominikamacakova
11. jan 2023

Tak nie každý môže vyzerať ako Zdena😄

autor
11. jan 2023

Podotykam tymto som ju nechcela urazit..

autor
11. jan 2023

@dominikamacakova 😂😂😂😂😂

deti95060810
11. jan 2023

autorka...nechcela si uraziť? no už sa stalo...
viem že ona leží viacerým v žalúdku, ale mne teda ona vôbec nevadí...

deti95060810
11. jan 2023

@dominikamacakova pani Zdenka? tak je trochen preafektovaná - a ja to tak nenávidíííím

marcellka32
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gabika128
11. jan 2023

Výzorovo proste zostarla, slovenský divák nie je zvyknutý na staršie dámy, ženy v rokoch na obrazovke. K jej výstupovaniu a správaniu.....neviem, príde mi, že je stále rovnaká, rozcukaná a mne osobne nesympatická.

animus
11. jan 2023

Je naozaj ťažké žiť vo svete , kde sú také dokonalé ženy, ktoré nikdy nikomu neskončili do reči, nepovedia občas nejakú hlúposť, vždy vedia ako sa majú správať, čo majú a čo nemajú robiť rukami, ktoré vždy vyzerajú ako z časopisu a podobne.... My, obyčajne smrtelníčky, ktoré občas tresneme hlúposť, vyzeráme tak ako nás Boh stvoril, niekedy sa strápnime a nie vždy sme každému po chuti by sme mali byť asi vykázané na inú planétu, aby sme iných nepohoršovali našou existenciou.

maryetta
11. jan 2023

Mne ona vadi. Tie casti vypinam. Resp prepinam. Presne pre to ako skače do reči. Ako polozi otazku a hned si ju aj chce sama zodpovedat bez toho aby dala priestor hostovi.
Zrovna vcera. Kuchar. Isla mu tam nieco davat. Miesat. Decentne ju stopol ale…

Kazdopadne ako vyzorovo je uzasne vzdy upravena. Taka spravna dama.
I ked mne napr chybaju damy v telke ako-eva pribilincova. Ci hana rapantova.

ku_uk
11. jan 2023

Ženy vy máte nároky na výzor…ako vyzerajú vase matky/sestry/tety/krstné v jej veku? To by som si veľmi rada pozrela…alebo ako vyzeráte momentalne vy, komentujuce výzor niekoho v telke. Podľa mna je primeraná na svoj vek, vždy upravená.
Ste normálne? Tato žena nemá 35 ani 45 rokov ale o 3 roky 60!

mpg
11. jan 2023

@ku_uk Prá. ve to, že ona má už onedlho 60 rokov, ale keď začínala bola dobrá, vedela priniesť takú pozitívnu energiu, ako vie málo kto. Už som ju dlhšie nepozerala, ale teraz má dosť osobných problémov (muž, dcéra)

h2
11. jan 2023

Autorka, zamyslela si sa aspoň na sekundu, ako sa musí cítiť Iveta, keď si to tu náhodou prečíta? Alebo jej dcéra, či iní príbuzní? Ty by si sa ako cítila, keby si mala vážne problémy v súkromí a na verejnom diskusnom fóre by si si o sebe prečítala, ako hrozne vyzeráš a správaš sa?!
V inej téme, ktorá tu práve prebieha, sa mamičky pohoršujú, akí sú ľudia hrozní, že si dovolia opýtať sa mamičky jedného dieťaťa, kedy bude mať druhé. A v tejto diskusii je úplne v poriadku napísať o konkrétnej osobe, že je hrozná?!

elalala
11. jan 2023

@ku_uk konečne to niekto povedal

katkati
11. jan 2023

Alena Heribanová môže byť vzorom pre všetky moderátorky. Neskáče do reči, nerozhadzuje rukami, nie je afektovaná a hlavne je to múdra žena. Práve v nedeľu som ju obdivovala a hovorila si, že v jej veku tak decentne a pritom pekne vyzerať a kultivovane sa prejavovať dokáže máloktorá žena.

pandusica
11. jan 2023

Vzhlad nekomentujem, podla mna vyzera ako bezna zena, normalna. Vyjadrim sa len k sposobu moderovania a ten sa mi teda velmi nepaci. Neustale skakanie do reci a predvadzanie vlastnych znalosti, vedomosti a skusenosti. Pred dvoma dnami bola tema o odstranovani znamienok a tu pani doktorku ani poriadne nepustila k slovu. Toto mi vadi hlavne co sa tyka medicinskych a inych odbornych tem.

marcellka32
11. jan 2023

@pandusica ja chápem, že sa má pýtať, aby sa diváci čo najviac dozvedeli, ale naozaj skáče do reči

kvetinka75
11. jan 2023

každý starne inak a tiež má svoj vek + možno nejaké starosti. Čo sa týka správania - vždy bola taká, skákala do reči, kvôli tomu som ju nikdy nemala rada. Poriadne nenechala druhého dokončiť vetu.

1natasa1
11. jan 2023

To skákanie do reči som si tiež všimla. Musela som normálne prepnúť, lebo ma to rozčuľovalo, že toho hosťa nenechá poriadne ani nič povedať a všetko dokončí zaňho, alebo dá ďalšiu otázku.

oliviabb
11. jan 2023

Tak ja neviem, kazda ma byt upravena tip top? A nemoze starnut? Nemat starosti, trapenie? Tie sa zvyknu ukazovat v tvari. Pritom verejnosti je zname, ze jej manzel ma chorobu aku ma. Ani sa necudujem, ze vypada strhane. To, ze skace do reci, to robila odjakziva od studia kontakt

babulkomale
11. jan 2023

@nwnw moja rec! Kto ju tam drzi? Ona urazala uz sutaziacich v tej hre o Nike...roky nemame TV ale mama mi referuje, ze je stale rovnaka, skace do reci, stale len o sebe a svojej rodine, stale sa vychvaluje, proste neprofesionalna krava, ktora vobec nema moderatorske schopnosti.

babulkomale
11. jan 2023

@animus nehnevaj sa ale ona sa tym zivi a robin to naprd. Nikto predsa nepise o beznych zenach, beznych rozhovoroch. Tato egocentricka pani si proste pomylila povolanie.

eludka
11. jan 2023

uz sa stalo

lazzo
11. jan 2023

@dominikamacakova Kde chodieva cvičiť Zdenka? Do fosilky. 🤪