Baby ja som antitalent, ktora apka je zdarma na stahovanie piesni i tunes nie ja neviem s tym robit dakujem
zadarmo nie je nič... apple music máš zadarmo mesiac, potom musíš platiť... spotify tiež nie je zadarmo... teda aplikácie sú zdarma, ale hudba nie.
@kaktusik007 ale neda sa stiahnut do mobilu, nie? mozes pocuvat len online... ak chces stahovat, musis zaplatit?
@janocka neviem ci sa v platenej verzii da stahovat, ale ano - neplatena je iba online
Ja mám appku eSound. Vieš si tam dať pesničky do obľúbených a tie potom môžeš počúvať aj offline
@hnedovlaska1234 uz som stiahla kde si to dat do oblubenych?? Napises mi postup pls dik
@diaszoky lajkeš ich, tam je take srdiecko, na to kliknes a mas, alebo pri tej pesnicke kliknes na take bodky a je tam take ze stiahnut offline :D skús a malo by to tak ist bez wifiny
@diaszoky Myslím že žiadna priamo v telefone, co som vecsinou citala tak musis stiahnut cez pc a potom to nahrat cez kabel do telefonu, mám iphone sama som to nerobila ale skus na fb je aj skupina pre apple znacky a tam by ti vedeli poradit skor