Skúšali ste odtiaľ niekto objednávať na sk? Môžte mi poskytnúť recenzie?
Kupovala som odtial. Je to cinsky obchod priamp v Europe, preto dodanie trva kratko. Maju tam to iste co na AliExpress
Ahojte, prosím vás ako odtiaľ objednať tovar? Mám ho v košíku a ďalej mi nejde nič.
@oslo1" Je to cinsky obchod priamp v Europe, preto dodanie trva kratko"
Hmm, a to tie miliony predajcov sa kde v Europe usidlili? ;)
"Temu (tee-moo) je online trhovisko, ktoré spája spotrebiteľov s miliónmi predajcov"
S online trhoviskami maju uz ludia skusenosti 🙂 Ale je pravda ze tento sprostredkovatel aspon sidli tu a nie nejake emiraty ci indonezia...
Neviete mi niekto povedať, prečo mi nedorucili dva balíky tému? Napísali mi, že nebolo možné doručiť, ale dôvod neuviedli. Podľa sledovania zásielky to prešlo Bratislavou až na postu k nám do mesta, ale nikto mi nič nedoniesol áno nedal vedieť. Neviete čo sa mohlo stať?
@neznama159 No, Slovenska Posta pise zmatocne informacie. Ja som niekolko krat videl v sledovani ze nedorucene pre zlu adresu alebo podobne - a vzdy to bolo tak ze postarka len dala zlty listok a natukali tam tuto spravu.
@neznama159 na poštu si písala alebo volala, ked vravis, že ti to tam došlo???
@blbovina inak je tu aj temu skupina. Kazdy kto tam nakupuje sa moze pridat 🙂
https://www.modrykonik.sk/group/12799/
Ja mám skúsenosť dobrú, objednávka prišla do 7 dní, doručovala to pošta, jediný problém bol, že na balík neuviedli moje telefonne číslo, ale kuriérka ma pozná,tak vedela kam doručiť.
@hiro ani žltý lístok nebol v schránke, len mi prišla práva na tému, že ich to mrzí, ale zásielku nebolo možné doručiť a mam si pýtat vrátenie platby. To som spravila a keď som si rozklikla sledovanie zásielky, tak už bol balík poslaný z našej pošty v meste na postu do Bratislavy. Nechápem tomu, čo bolo zle.
@bessie12 nie, nestihla som. Rovno mi písal tému, že nie je možné doručiť. Z posty mi neprišlo žiadne upozornenie. Ani lístok do schránky, ani sms...
A veľkosti ako sedia, sedí M na naše M, alebo kupovať radšej väčšie? Ďakujem
@kozarovab Ja som si objednávala spoločenské šaty, bežne nosím veľkosť M a sú mi dobré, len by mohol byť trošku obvod pod prsiami väčší, ale väčšie by boli zas moc veľké. Asi dosť záleží aj od strihu.
@neznama159 to bola pravdepodobne chyba posty. Aspon, ze temu ta informovalo.
@bessie12 som zvedavá, či mi vrátia platbu na účet
@neznama159 myslim, ze s tym by nemal byt problem. Sami ti predsa napisali, ze mas ziadat, aby ti vratili peniaze spat na ucet.
Ahojte je tu niekto ochotný zaplatiť tovar tým že mu pošlem peniaze na účet skôr alebo by mi urobil objednávku mne toto nejako nejde ani karta mám sumu 18,50€.
Nechce mi to vziat kartu. Len sa slušne pýtam. Ďakujem.
Tak sa hlásim, peniaze mi v pohode vrátili na účet keďže mi balík neprišiel.
Objednávala som a som veľmi spokojná. Veci vyzerajú ako na obrázku. Tovar som mala do 5 dní od vytvorenia objednávky.
Ale žijem v NL. Je tam uz aj Slovensko ??? Chcela by som objednať pre maminu zopár veci.