Internetový obchod kamennik.sk

jarka2302
24. júl 2022

Dobry den chcela by som sa opytat ci ma niekto skusenosti s internetovym obchodom kamennik.sk alebo detskyraj.sk alebo kvalitnytovar.sk vsetke tieto stranky padaju pod jednu centralnu a to kamennik.sk
Chcela by som dcere objednat skolaku tasku ale kedze centralu maju v polsku a je yamaj adresa email telefonne cislo a tak no platbu chcu vopred a bojim sa ze peniaze poslem a tovar mi nepride tak som chcela vediet co nahodou niekto nema s tou strankou skusenosti.

dzulli1980
24. júl 2022

No mala som tú česť ... nikdy viac ... toto nie je dobrý e-shop, poslala som peniaze, viac ako mesiac som čakala, z ich strany ani obraz ani zvuk, po mesiaci zásielka prišla nekompletná ... tak som sa s nimi ďalšie dva týždne naťahovala, kým poslali zvyšok ... oblúkom tento e-shop obchádzam.

jarka2302
autor
24. júl 2022

@dzulli1980 ďakujem za info mam tiez zlu skusenost so satami ktore som si objednavala a prisli mi uplne ine nez na obrazku ale nie tato stranka nouz sa mi to nezdalo ked bola platba vopred najlepsie nadobierku alebo osobne asi

sofiafranko
24. júl 2022

@jarka2302 ja som synovi objednavala skolsku tasku 6/22 a prisla cca do 7 dni, uplne bez problemov.

sofiafranko
24. júl 2022

@jarka2302 a cislo maju uvedene sk mobilne, tam som si vopred najprv overila dostupnost skolskej tasky (objednavala som HP - taska zodpoveda popisu)

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
trinixy
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pato88
9. jan 2023

Ahojte obratil sa niekto na inspekciu? Klamu vo vsetkom! Nam poslali tovar z druhej ruky.

inezbrown
9. feb 2023

Ahojte, ja mám s nimi dobrú skúsenosť. Syn si objednal tovar za 32 EUR, platba vopred, komunikácia mailom bez problémov,, tovar prišiel za 5 dní, kvalitný, sme spokojní. Ak im pošlete screen recenzie, vrátia na účet 5 EUR. Využili sme to. Nemám im čo vytknúť.

bebsychanel
2. dec 2023

Ahojte, s týmto predajcom, konkrétne na webe krby-kotly.sk, ktorý tiež prevádzkuje kamenik.sk mám čerstvú skúsenosť a teda dobrá nie je. Objednali sme do nového domu krbové kachle v sume 1 691,84€ plus doprava 19,90€, 23.11.2023. Uhradené prevodom hneď v ten deň. až o 5 dní na to predávajúci zaslal email, že nami objednaný tovar nevie dodať v danej cene a poslal na výber dva typy kachlí, z toho boli jedny kachle tie isté, ale v sume 2 281€. Aktuálne majú pod produktovým číslom z mojej objednávky dve položky tých istých produktov v rôznych cenách.

Hneď 28.11.2023 som poslala odstúpenie od zmluvy, so žiadosťou o vrátenie peňazí. Emailovú komunikáciu ignorovali, telefónne čísla sú buď neexistujúce, alebo vyvesené.

1.12.2023 som im písala už výhražný mail, že podám sťažnosť na SOI, ale ani na ten nereagovali, až keď som im poslala v ten deň ďalší mail s tým, že som ich už na SOI nahlásila a nakoľko disponujú poľským IČ DPH to budem riešiť aj mimo územia SR. A rovnako, že budem žiadať náhradu vzniknutej škody za zdržovanie prác a prestoje robotníkov na stavbe domu.

Odrazu vedeli reagovať na maily aj o 4 ráno v sobotu. Rovnako dostali odo mňa krásny komentár na heuréke, na ktorý tiež odrazu vedeli odpovedať.

Peniaze mi zatiaľ nevrátili, ale budem to sledovať či ich vrátia, prípadne vám tu dám info, ale určite od tohto predávajúceho neobjednávajte, jeden produkt majú na stránke vo viacerých cenách, pri niektorých tie isté popisy, tech. špecifikácie, pri iných pre istotu nič nemajú napísané.

Podľa mňa si pozitívne komentáre na heuréke, hlavne od anonymných používateľov pridávajú sami a skúšajú kto im naletí, hneď po mojom komentári bol pridaný ďalší so 100% hodnotením, čo ako som si všimla je bežná prax ak im niekto napíše negatívny komentár.

Na FB majú napísané, že zastrešujú cez kamenik.sk až 40 e-shopov a 10 miliónov produktov v ponuke, dosť veľa si myslím, na to aby to vedeli obhospodáriť. Buď sú zlí podnikatelia, alebo fakt skúšajú obabrať zákazníkov.

Ušetrite si stres a vyhnite sa tomuto predajcovi veľkým oblúkom, ja som urobila veľkú chybu a nebrala som vážne negatívne komentáre na heuréke. Teraz si už len musím odsledovať ako dlho im bude trvať vrátiť uhradenú sumu a podniknúť ďalšie kroky. Nie len že robia zlé meno sebe, ale aj iným slušným predajcom a v neposlednom rade aj svojím dodávateľom.

V ŽIADNOM PRÍPADE NEOBJEDNÁVAJTE NIČ OD TOHTO PREDAJCU.