Internet O2

vevapeto
10. nov 2022

Ahojte baby, tie , ktoré máte O2 internet, resp.aj TV, ste spokojné? Ďakujem😘

doriiis
10. nov 2022

Áno,máme aj aj.Sme maximálne spokojní.

vmiri
10. nov 2022

@vevapeto my nie, internet pomalý, tv vypadáva (možno posledný mesiac je ok), obraz býval väčšinou zrnitý. Inú možnosť sme nemali, keď nám dokončia optiku tak hneď meníme.

vevapeto
autor
10. nov 2022

@vmiri presne toto ma zaujima, momentalne máme magio ale hľadám niečo lacnejsie.

vevapeto
autor
10. nov 2022

@doriiis prosím ta, aký program (rýchlosti) máte? Nevypadava vam?

doriiis
10. nov 2022

Telku máme ten plný program a internet máme strieborný internet na doma.Ak chces O2 tv tak potrebuješ minimálne modrý internet,ideálne strieborný.
Nie,nám nevypadava,môže byť búrka,vietor,blesky...sem tam občas sa zasekne router alebo Android box,stačí resetnut a ide dalej

vmiri
10. nov 2022

@vevapeto naposledy nám prišla 44€ faktúra (zlatý internet a tv ten väčší balík), raz prišiel mail, že dvíhajú o 1€, ok chápeme. Ale odvtedy to ešte ďalších 2x dvihli a bez upozornenia. Takže aj kvôli tomu to chceme zrušiť hneď ako sa bude dať. Neviem koľko stojí Magio ale myslím že menej, nie? Ja som to zatiaľ len tak predbežne pozerala, ale tak sa mi zdá že to bolo menej a tá rýchlosť internetu sa nedá porovnať.

ku_uk
10. nov 2022

My mame o2 internet. Najorv sme boli veľmi skeptickí, predsa nieje to take známe. Mali sme ho na skúšku 2tyznovu a nechali sme si ho-od juna nám nevypadol internet ani jeden krat, som doma na materskej takze by som si to všimla. Všetko fici, ako má

maranco
10. nov 2022

@vmiri keď príde oznam o zvýšení ceny, tak máš mesiac na to aby si s tým nesúhlasila a môžeš odstúpiť od zmluvy bez pokuty aj keď máš viazanosť
https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/2...

maranco
10. nov 2022

@vevapeto ak je to vzduchom na anténu, musíš sa spýtať presne vo svojom okolí ako im to ide, vtedy záleží od lokality.
Tam kde je veľa zákazníkov, alebo slabý signál môže to sekať a tam kde je dobrý signál a málo zákazníkov môže to ísť naplno.

vevapeto
autor
10. nov 2022

@vmiri áno, magio vyjde na menej. Lenže celkom sa mi pozdáva ta akcia, čo majú na internet ( mínus 5 € na každého člena rodiny, ktorý ma O2 paušál).

vevapeto
autor
10. nov 2022

@doriiis to občas aj magio tak sekne👍

vevapeto
autor
10. nov 2022

@doriiis
@vmiri
@ku_uk
@maranco Dakujem za reakciu, myslím, že všetko ma svoje za a proti. Pojdem na pobočku a podľa ceny sa rozhodnem.

lenkakravcova
10. nov 2022

@vevapeto Oni vám pošlú domov technika. U nás tak bol. Ten zhodnotil kde dať presne externú anténu (a mávate výpadky), aby bol dobrý signál. 🙂 (len sa na to treba popýtať).