Ahojte baby, tie , ktoré máte O2 internet, resp.aj TV, ste spokojné? Ďakujem😘
Telku máme ten plný program a internet máme strieborný internet na doma.Ak chces O2 tv tak potrebuješ minimálne modrý internet,ideálne strieborný.
Nie,nám nevypadava,môže byť búrka,vietor,blesky...sem tam občas sa zasekne router alebo Android box,stačí resetnut a ide dalej
@vevapeto naposledy nám prišla 44€ faktúra (zlatý internet a tv ten väčší balík), raz prišiel mail, že dvíhajú o 1€, ok chápeme. Ale odvtedy to ešte ďalších 2x dvihli a bez upozornenia. Takže aj kvôli tomu to chceme zrušiť hneď ako sa bude dať. Neviem koľko stojí Magio ale myslím že menej, nie? Ja som to zatiaľ len tak predbežne pozerala, ale tak sa mi zdá že to bolo menej a tá rýchlosť internetu sa nedá porovnať.
My mame o2 internet. Najorv sme boli veľmi skeptickí, predsa nieje to take známe. Mali sme ho na skúšku 2tyznovu a nechali sme si ho-od juna nám nevypadol internet ani jeden krat, som doma na materskej takze by som si to všimla. Všetko fici, ako má
@vmiri keď príde oznam o zvýšení ceny, tak máš mesiac na to aby si s tým nesúhlasila a môžeš odstúpiť od zmluvy bez pokuty aj keď máš viazanosť
https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/2...
@vevapeto Oni vám pošlú domov technika. U nás tak bol. Ten zhodnotil kde dať presne externú anténu (a mávate výpadky), aby bol dobrý signál. 🙂 (len sa na to treba popýtať).
Áno,máme aj aj.Sme maximálne spokojní.