Dobrý deň
Keďže je Vás tu veľa tak rada by som sa spýtala či nemáte neake skúsenosti alebo neviete o nejakom internete bez viazanosti ťahania káblov a podobne na TV.
Keďže sme sa presťahovali do novostavby a opticky internet na tej ulici bude zavedený až po novom roku takže zatiaľ potrebujem neaky dočasný.
Ďakujem za rady
Podľa mňa najlepšie riešenie je zobrať 100gb dát od operátora Radosť (tuším 15e mesačne), spraviť hotspot a fungovať pár mesiacov takto. Rýchlosť je síce obmedzená, ale na pozeranie TV to podľa mňa bude v pohode stačiť.
no zalezi kto tam u vas ma signal dobry... my sme mali o2 (iny operatory tu nemali dobry signal), spojazdnilo sa to, a cca 15EUR mesacne sme mali 250GB (len my sme to mali nejak zazmluvnene, v ramci balika cisiel... ). ALE podla lokality si daj vyhladat ci u vas niekto neposkytuje internet, narp. wifinou... (zase u nas je, ALE nemame tu signal). Operatorov mobilnych si porovnaj...
A ked nie, tak tv mame este stale klasicky cez satelit :DDD (nesmejte sa mi, optiku nam natiahli po 10r - mala byt hnneeeeed - v lete a nemala som cas to riesit :D )
Orange, mobilny internet na doma
Kúpiť si LTE router napríklad TP-Link TL-MR6400
https://access-pointy-routery.heureka.sk/tp-lin...
a potom podľa lokality pozrieť aký operátori tam majú signál, pozrieť ich dátovú ponuku/balíčky bez viazanosti a kúpiť SIM kartu.
@oli18 je to bez viazanosti alebo viazanosť 24 mesiacov?
starlink 😄😅