Internet bez viazanosti a ťahania káblov

3. okt 2024

Dobrý deň
Keďže je Vás tu veľa tak rada by som sa spýtala či nemáte neake skúsenosti alebo neviete o nejakom internete bez viazanosti ťahania káblov a podobne na TV.
Keďže sme sa presťahovali do novostavby a opticky internet na tej ulici bude zavedený až po novom roku takže zatiaľ potrebujem neaky dočasný.
Ďakujem za rady

egonsk
3. okt 2024

starlink 😄😅

justxme
3. okt 2024

Podľa mňa najlepšie riešenie je zobrať 100gb dát od operátora Radosť (tuším 15e mesačne), spraviť hotspot a fungovať pár mesiacov takto. Rýchlosť je síce obmedzená, ale na pozeranie TV to podľa mňa bude v pohode stačiť.

simca06022011
3. okt 2024

no zalezi kto tam u vas ma signal dobry... my sme mali o2 (iny operatory tu nemali dobry signal), spojazdnilo sa to, a cca 15EUR mesacne sme mali 250GB (len my sme to mali nejak zazmluvnene, v ramci balika cisiel... ). ALE podla lokality si daj vyhladat ci u vas niekto neposkytuje internet, narp. wifinou... (zase u nas je, ALE nemame tu signal). Operatorov mobilnych si porovnaj...
A ked nie, tak tv mame este stale klasicky cez satelit :DDD (nesmejte sa mi, optiku nam natiahli po 10r - mala byt hnneeeeed - v lete a nemala som cas to riesit :D )

oli18
3. okt 2024

Orange, mobilny internet na doma

maranco
3. okt 2024

Kúpiť si LTE router napríklad TP-Link TL-MR6400
https://access-pointy-routery.heureka.sk/tp-lin...

a potom podľa lokality pozrieť aký operátori tam majú signál, pozrieť ich dátovú ponuku/balíčky bez viazanosti a kúpiť SIM kartu.

@oli18 je to bez viazanosti alebo viazanosť 24 mesiacov?

oli18
3. okt 2024

@maranco 2 roky, ale vzdy znovu predlzujeme, lebo nic lepsie pre nas vhodne nenajdeme.