Internet a TV od UPC

19. feb 2024

Ma niekto z vas internet od UPC 500Mbit?
Pozeram, ze maju dobru cenu 13,9€ len neviem ci maju stabilny internet.
Taktiez ma zaujima internetova TV? tzn. cez ich aplikaciu. Ci nie su vypadky.
Dakujem za odpovede.

cyberk
19. feb 2024

UPC uz nikdy :D to, ze nemaju fiber potiahnuty, hovori sam za seba :D po mesiaci sme si povedali, ze radsej zaplatime pokutu a prejdeme ku orange (ktory sme pouzivali na starej adrese niekolko rokov)

niekto2hy
19. feb 2024

@cyberk Kazdy ma svoj system pripojenia. Internet od UPC funguje.

cyberk
19. feb 2024

@niekto2hy :D funguje.. ale ako.. 😅
kedze s manzelom sme gameri +pracujem na HO, tak stabilny net je pre nas dolezity ;) to UPC nesplnal vobec… ale ak si bezny pouzivatel, tak si tie dropy ani nevsimnes.. mozno

niekto2hy
19. feb 2024

@cyberk Zrejme preto ze sa nehram,nato co potrebujem,ma dostatocnu rychlost a stabilitu.

kris_tin257
19. feb 2024

Za nás UPC nie, máme problémy s wifi sú dni kedy aj 5x do dňa nám vypadne na niekoľko minút, technici tu dvakrát boli nič nevyriešili vraj slabý signál (bývame v strede Petržalky)...

luliu
19. feb 2024

Máme aj internet aj TV a spokojnosť, pre mňa Orange úplný des

martinerik
7. mar 2024

Chcem sa opýtať aké máte skúsenosti s UPC pretože mňa dvojtýždňové nazvime to skúšanie vyšlo 28€.
Bola akcia stredný 500mbit internet za 14€ tak som sa nechal zlákať ako nový zákazník.A že k tomu HBO na tri mesiace zadarmo aj internetová TV s českými Prima stanicami. NO nekúp to. Inštalácia 10€ no nezober to. Vyzeralo všetko super až kým som nezistil že mám rýchlosť namiesto potrebných 400-500mbit len 190mbit. A že garantujú minimálne 250mbit. Bol aj technik a viackrát potvrdil nízku rýchlosť a že to mám vrátiť. Dobre mi poradil. Skúšal som dva týždne a vrátil. No to nespomínam že ich internetová TV nefunguje na TV značky LG a Samsung čo bol moj prípad. Ked som chcel vrátiť router alebo riešil stále problémy s rýchlosťou a výpadkami som vyvolával na linku čo ma stálo min.5€. Neozvali sa naspať len možno dva razy zatial čo ja som musel volať hádam 8 krát. Zariadenie s príslušenstvom som musel posielať poštou poistenou a službou krehké za 8€. V našom meste majú pobočku ale Vám ho neprevezmú.Ani technici nie. Prišla mi faktúra na 15€ za tie dva týždne. Čiže malé otestovanie UPC internetu ma vyšlo 28€.Ani nešiel podla zmluvy. Pingy vysoké takže na hry to nieje. Neviem aké skúsenosti majú iný ale UPC v BB naozaj neodporúčam. Jediné plus je že majú v ponuke české Prima stanice. Vidieť že slovenská firma. Na Orange nedám dopustiť. Dajú Vám na tri mesiace internet stredný úplne zadarmo takže ušetríte pár desiatok eur. A k TV internetovú TV zadarmo. Rýchlosť ide ako má, pingy odozva minimálna. Ideálne aj na hry. Výpadky v BB nikdy takže maximálna spokojnosť aj za trochu vyššiu cenu.

martinerik
7. mar 2024

@luliu ahoj prečo Orange des? 🙂

uctik
21. jún 2024

@cyberk Orange je topka, aj keď antik má vyššiu rýchlosť, ale zas Orange má kvalitnejšie pripojenie.

uctik
21. jún 2024

@martinerik ťahajú ftth optiku nie ako nejaka konkurencia

uctik
21. jún 2024

@cyberk Pozri si ponuky od iných ISP napr. tu : porovnávacinternetu.sk

Orange je fajn a kvalitný, ale možno je len veľmi zaťažená sieť, napr. Ty sleduješ netflix, manžel hra hry a podobne, nato ti doporučujem kúpiť si nejaký normálny router, napr. Mikrotik a ponastavovat qos.

uctik
21. jún 2024

Optika Orange, alebo antik, keď chces mať tv tak Orange, antik taha po bytovkách metalické káble, ktoré sú rovno medzi VN, čo potom zapríčiňuje sekanie tv, keď antik, tak jedine internetovu tv, a nejaky šikovný Android box ( Nokia streaming box 8000 ....), alebo Smart tv.

uctik
21. jún 2024

A načo ti je 500mbps ? Podľa mňa stačí aj menej.