Ahojte najde sa tu niekto kto mi poradi. Zablokovali mi FB nakolko moj instagramovy ucet nesplna pravidla. Niekto sa mi nabural do instagramu a vytvoril si ucet na zaklade ktoreho ma pozastavili. Nato aby ma odblokovali sa mam prihlasit do instagramu a vniest namietku poslanim dokladov ze to nieje moj ucet. Ma niekto s tymto skusenost?
@janulik03 ahoj, som presne ten isty pripad, mna len napadlo ze ak sa mozem odvolat ci to heviem spravit cez moj ucet nie cez naburany, neskusala si? Kde by som to nasla v menu
@martinamo123 skúšali sme všetko možné, písali sme na support, v menu nie je možnosť sa na to odvolať. Facebook má veľmi slabú "zákaznícku" podporu, všetky súkromné účty ktoré sú na FB a aj na IG sú majetkom Facebooku, nie sú majetkom dotknutých osôb (riešila som aj s právnikom), jediná možnosť ako získať účet späť je súdna cesta a to mi teda za to nestálo. A kedže všetky účty vlastní FB (tak ako sa hovorí, nikto nikomu nič nedá zadarmo), tak si s nimi nakladá podla vlastných pravidiel a tie mi ovládať nedokážeme. Denne sa takto na FB a aj na IG blokuje okolo milión účtov po celom svete. Táto platforma žije z reklám, nie z účtov nami založených. Mňa len mrzí, že som toto nevedela skôr, nezaložila by som si FB, resp. nebrala by som ho tak vážne. Jasné že mám nový účet, na ňom do 100 priatelov s ktorými som reálne aj v osobnom kontakte, massenger už nepoužívam, fotky nepridávam a vlastne samotný FB už ani nepoužívam a vôbec mi to nechýba, zvykla som si 🙂 Mám biznis účet na IG a venujem úž len jemu. A paradoxne ak by bol bloknutý účet na IG, na ten sa dá odvolať a je tam aj nejaká šanca, že ho získaš spať, celkovo IG lepšie funguje ako FB, preto že IG je zjednodušená verzia FB a hlavne ho ovláda umelá inteligencia vo forme algoritmov. Aj táto moja a tvoja blokácia účtov na FB, resp. to že sa nám niekto "nabúral" na náš IG spôsobila umelá inteligencia. Proste to bola len blbá náhoda ktorá sa deje denne na veeela účtoch po celom svete.
@janulik03 aha tak uz tomu rozumiem preco sa to cele stalo, no ja som FB pouzivala skor na sledovanie skupin a Marketplace, ale aj tak mi je luto za profilom
@janulik03 ale spoznala som tu jednu pani ktorej sa odblokovanie podarilo vraj jej tu moznost vzniest namietku ponukol sam FB po prihlaseni, lebo ja som taku moznost nikde nenasla
Ahoj, toto sa mi stalo presne pred rokom. Do dnes svoj účet nemám späť, pretože som sa nedokázala prihlásiť do toho nabúraného IG účtu, kedže nebol môj (nabúral sa mi tam niekto z číny, syn zistil aj presný čas a mesto), no nedokázali sme s tým nič robiť, ten napadnutý účet sme vymazali z môjho IG, písali sme na support no nič, účet mi už nevrátili 😢 stovky fotiek, priateľov, spomienok...dokonca som cez IG mala prepojený na FB aj biznis účet a ani na ten sa od vtedy nedokážem dostať 😢 ešte teraz mi je z toho smutno...