Dobrý deň mohol by mi niekto poradiť? žijem v úplne inom meste a na insta mi ukazuje prihlásenie z Bratislava toto zariadenie heslo som som si zmenila už 2x
@janai1 veď že ja nie som ani v Bratislave a ukazuje mi to tak divne
Skús sa odhlásiť
pise “toto zariadenie” - takze je to zariadenie na ktorom si… poloha nemusi byt vobec presna ak nemas povolenu polohu “vzdy”
Ved to je uplne bezne ze ukazuje mesto uplne naprd
Záleží od poskytovateľa internetu ako má rozdelené IP adresy a ako ich prideľuje. Ak sa pripojíš na WiFi miestneho poskytovateľa internetu tak ti ukáže presnejšie miesto.
Pozri si stránku https://www.maxmind.com/en/locate-my-ip-address aké mesto ti ukáže.
Keby tam bol niekto iný prihlásený nenapíše ti "toto zariadenie". Mesto je tam len odhadom.
no a? to je ešte dobre, mňa hocikedy v Bratislave prihlási do českých prihraničných miest a keď si chcem niečo vygooglit tak mi hádže ponuky českých eshopov a ceny v czk 🙄 alebo predpoveď počasia to isté 😂 vôbec nechápem, keby dalo Viedeň, to už skôr, ale v Čechách som bola naposledy tak pred 8 rokmi či kedy to bolo
@bloger skúšala som vždy to isté Bratislava mi ukáže
@zuzanka.zuzu raz sa niečo podobné dialo v Orange sieti, požičali si IP adresy z francúzskeho Orange a na webe zobrazovalo, že sa pripájajú z Francúzka
Možno je to tak ako baby píšu.
A s čím chceš pomôcť? Je to prihlásenie z tvojho mobilu, ta poloha tam často krát ukazuje úplné blbosti