Instagram - ukazuje mi prihlásenie z iného mesta

4. apr 2024

Dobrý deň mohol by mi niekto poradiť? žijem v úplne inom meste a na insta mi ukazuje prihlásenie z Bratislava toto zariadenie heslo som som si zmenila už 2x

janai1
4. apr 2024

A s čím chceš pomôcť? Je to prihlásenie z tvojho mobilu, ta poloha tam často krát ukazuje úplné blbosti

autor
4. apr 2024

@janai1 veď že ja nie som ani v Bratislave a ukazuje mi to tak divne

bloger
4. apr 2024

Skús sa odhlásiť

kacusik69
4. apr 2024

pise “toto zariadenie” - takze je to zariadenie na ktorom si… poloha nemusi byt vobec presna ak nemas povolenu polohu “vzdy”

ivik4
4. apr 2024

Ved to je uplne bezne ze ukazuje mesto uplne naprd

lenjajaja
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maranco
4. apr 2024

Záleží od poskytovateľa internetu ako má rozdelené IP adresy a ako ich prideľuje. Ak sa pripojíš na WiFi miestneho poskytovateľa internetu tak ti ukáže presnejšie miesto.
Pozri si stránku https://www.maxmind.com/en/locate-my-ip-address aké mesto ti ukáže.

januska12323
4. apr 2024

Keby tam bol niekto iný prihlásený nenapíše ti "toto zariadenie". Mesto je tam len odhadom.

zuzanka.zuzu
4. apr 2024

no a? to je ešte dobre, mňa hocikedy v Bratislave prihlási do českých prihraničných miest a keď si chcem niečo vygooglit tak mi hádže ponuky českých eshopov a ceny v czk 🙄 alebo predpoveď počasia to isté 😂 vôbec nechápem, keby dalo Viedeň, to už skôr, ale v Čechách som bola naposledy tak pred 8 rokmi či kedy to bolo

autor
4. apr 2024

@bloger skúšala som vždy to isté Bratislava mi ukáže

maranco
4. apr 2024

@zuzanka.zuzu raz sa niečo podobné dialo v Orange sieti, požičali si IP adresy z francúzskeho Orange a na webe zobrazovalo, že sa pripájajú z Francúzka

bloger
4. apr 2024

Možno je to tak ako baby píšu.