Ahojte, viem že keď viac sledujucich odstranim instagram mi ďalej nedovolí. Ale ja chcem preriediť ludi ktorých sledujem resp. moj priateľ 🤣 a čo i len 1 odstranim vráti sa to tam, nedá sa odstrániť follow proste všetko sa vráti a ukazuje tie iste čísla ani ten follow nezruší, neviete prečo? Ani po dni sa neodčítali tí ľudia ktorým som follow zrušila
@zuzzuzi909 napríklad na mojom profile to ide tiež pohode ale sledujem dokopy 110 ľudí 😃 a on ich tam má strašne veľa
Veď nech si to maže sám.
@simcucik ty mu zmazes, on prida? 🤷
Bože môj 😂 dufam, že máte max 15 obaja….
No tiez neviem, co s tym mas, mne to takisto ide uplne v pohode 😀 Mozno skusit len pockat, lebo mne tam blbne casto nieco. Zakazdym je to nieco ine, ale teda vacsinou spravy, taketo funkcie nie. 😂
Naraz vela nezmazes, dokonca za to mozes dostat blok, myslim ze je tam nejake obmedzenie na den/tyzden, ked uz to chces robit musis pockat par dni kym ta znova pusti a mozno max 10-20 ludi na den. Statistiky IG to beru ako follow-unfollow, umele navysovanie followerov, napriklad influencerom to znizuje rating a dosahy na profile
Cením všetkých ktorých pohoršilo že mu ich mažem ja 🤣 my natom nevidime nič zlé, ale ako vidim všetci ste pohoršený z toho (a nie nemáme 15, bohužiaľ toto obdobie už máme dávno obaja za sebou 😃) . ďakujem každému za normálnu odpoveď 🙂↕️
Mne to tak normalne ide. Uz som to tiez viackrat riedila, kedze casto davam niekoho sledovat len kvoli roznym sutaziam. Zakazdym to islo v pohode. Mozno len nejaka technicka vada, vyskusaj to neskor 🙂