Instagram nechce pridávať hudbu do stories

6. okt 2022

Nie som uplne, teda vobec ig odbornik, ale ked chcem obcas pridat nejaky pribeh, ig nespolupracuje a nyvyhlada mi hudbu, ktoru chcem, akokolvek moze byt interpret znamy, spusti vyhladavanie a toci sa donekonecna - akoze vyhladava. Uz som skusala restartovat telefon, odinstalovat a znova nainstalovat aplikaciu. Ziadna zmena. Ine aplikacie idu bez probemov, rovnako telefon. Co by pomohlo este? Dakujem za pomoc

cocolino234
6. okt 2022

@autorka nie som si istá či tento problém bude aj u teba ale skús toto: nastavenia->účet->prepnúť na profesionálny účet.

Ak tam máš možnosť prepnúť na profesionálny účet, tak to urob a následne choď znovu do nastavení a na rovnakom mieste už máš "prepnúť typ účtu" tak si ho znovu nastav na osobný, potom reštartuj aplikáciu a vyskúšaj.

Táto chyba sa deje ak instagram laggne a tvoj účet bude vnímaný ako profesionálny - na tomto účte nemôžeš používať hudbu kvôli copy rights. Takže si to skús prehodiť z osobného na profesionálny a znovu na osobný. Ak to nebude fungovať, tak viac neporadím.

autor
6. okt 2022

@cocolino234 Dakujeeem pekne