Čaute baby, získala som kredit na Instagrame v hodnote 15 eur avšak pri uplatnení treba zadať spôsob platby. Chcem vedieť či mi stiahne moje peniaze alebo ten kredit . Ďakujem Vám za Vaše rady, najlepšie ak to niekto také mal.
@janai1 dostala som ho na propagáciu profilu
Ahaa
@janai1 vedela by si mi poradiť alebo čo?
Alebo co? Alebo nič 🖕🏽
@janai1 Ukazat niekomu prostrednik, ked sa ta slusne pyta je mimoriadne inteligentne 🙈
@kinderzwillinge ironický koniec "alebo čo?" nepovažujem za slušný
@janai1 pre Krista pána 🙄. Chod dakam pani ideál slušnosti. Možno to vôbec nemyslela ironicky…. Bože normálne si ma vytočila. Sak kusok pochopenia nie? Ježiš 🙄🙄🙄
@andrea1235356 Je mi ľúto, ale s ničím takým som sa nestretla…
@simona139469 mňa vytočil tvoj koment 😂 pre krista pána, chod dakam pani nikto sa ta na nič nepýtal... Tak neviem co sa staráš 💁♀️ a naozaj nemám kúsok pochopenia pre niekoho kto si chce propagovať profil a nie je schopná napísať na podporu IG ale miesto toho píše na koňa a ešte nie je schopná ani všetky info uviesť v príspevku 💁♀️potom si to asi mame vycucat z prsta a ešte je aj arogantná... Ako sa hovorí aká otázka, taka odpoveď
@janai1 OK OK. 100 ludi 100 názorov. To je jedno. Ak som sa ta nejak dotkla, ospravedlňujem sa😉 a starám sa preto, lebo je to môj názor a na tejto diskusii hi môžem slobodne vyjadrit 😅
Ospravedlňujem sa ak to vyznelo ironicky avšak nemyslela som to takto. Zverejnila som tu diskusiu na danú tému, hádam preto vznikol modrykonik , pýtať sa a podobne. Chcela som vedieť čase názory , skúsenosti alebo či by ste mi nevedeli poradiť a nie že : veď na ig kredity nie sú. Ak sa do toho nerozumieš vôbec nereaguj na túto diskusiu. Ďakujem pekne
Vy slusni sa ani nedivte typickemu slovenskeho zdegenerovanemu chovaniu!!!!
Kredit na instagrame? Veď na insta sa za nič neplatí 🤔