Inšpiratívne Slovenky

23. mar 2024

Prší prší len sa leje 😁 Ktoré inšpiratívne ženy sledujete? Čím vás inšpirujú? Máte aj nejaký svoj životný vzor, hrdinku dnešných dní?

barka1
23. mar 2024

Nesledujem nikoho. Jednak sa mi táto móda nepáči, jednak nemám instagram a jednak si myslím, že by mi to vzalo příliš mnoho času. Mám už svoj názor na život a na svet okolo seba, nepotrebujem, aby som sa cítila menejcenne preto, že nekvaskujem, nevyzeram ako modelka, nevyrabam montesori hračky, nevalam sa na pláži v Dubaji.... Myslím, že mi za to ani nikto nestojí. Ale to som ja, žena vo veku 40+, ktora si vygugli, čo potrebuje.

cafelatte
23. mar 2024

@barka1 AMEN

30katrusa40
23. mar 2024

@barka1 mám 33 a rovnaký názor .

mabenn
23. mar 2024

"leje" a "sledujete" sa nerymuje

autor
23. mar 2024

@barka1 Haha, myslela som političky, vedkyne, doktorky, niekto, kto uspel v cudzine... skratka, zaujímavé životopisy 😊

autor
23. mar 2024

@mabenn aha🤭 to ani nebol zámer 😁😁

zuzanazu85
23. mar 2024

Leje ,nebo plače,že blbosť Slovákov až tak vo svete zneje 😁.

mabenn
23. mar 2024

a co bol zamer toho "Prší prší len sa leje"? alebo kontext?

autor
23. mar 2024

@zuzanazu85 toto je dobré 😁😁 Pokračovanie: Leje blbosť, možno skáče, na krídlach vtákov až nebo sa chveje 😉

mimka1402
23. mar 2024

Alexandra Hovancova, vyhrala teraz krištáľové krídlo, riaditeľka centra pre detičky s vážnym postihnutím, umierajúce, žiaľ nedozivajuce sa často vysokého veku... Riaditeľka krízového centra pre matky apod.
Ma aj svoj profil ale o ich centre je profil @detimojhosrdca
Ona je pre mňa niekto koho sa oplatí sledovať 🙂 a ijembuca taktiež priateľka muža s als, ktori to zvládajú nejakým spôsobom a teraz prekvapivo otehotnela s nim, čo asi nevie nik ako je možné.😄

zuzanka.zuzu
23. mar 2024

tu ti budú odpisovať to čo vždy, pediatricky, kuchárky, fitness, nejaká veda, možno kozmetika a vlasy, prípadne cestovanie....... pozri iné témy, je ich tu milión rovnakých (už ani nie že podobných). ja mená neviem bo insta nemám ale občas si prečítam čo kto sleduje 😀

autor
23. mar 2024

@mabenn Kontext bol ten, že je dlhý večer, na rozdiel od predchádzajúcich vlahých večerov, keď sa dalo prechádzať ešte o 19.30. Dnes je väčšina ľudí pre nepriazeň počasia doma, tak som chcela nahodiť inšpiratívnu tému na diskusiu (na upršaný večer pri šálke čaju napr). Môže byť vysvetlenie?

laurita285
23. mar 2024

Vôbec si to neviem predstaviť niekoho sledovať aby ma inšpiroval alebo aby ma to bavilo pozerať... Hlavne moja dôvera voči "influencerom" je úplne mizivá nakoľko som roky spolupracovala s influencermi a viem čo je to za práca 😀 aj koľko ľudí je za tým influencerom 😀 od kreatívcov po upratovačku :D

zuzanazu85
23. mar 2024

Pre mňa posledné hodiny, princezná britského kráľovstva. Prajem jej čo najskôr uzdravenie a pokoj od novinárov. ❤️

autor
23. mar 2024

@mimka1402 Wow o týchto dvoch dámach som nepočula, idem ich pozrieť. Ďakujem Ti za zaujímavé tipy

mabenn
23. mar 2024

nie...dneska je vsade plnka lebo volby...

laurita285
23. mar 2024

Najlepšia bola influencerka ktorá akože presedlala na estetický content a prezentovala to ako sa učila fotiť/natáčať tie prenádherné videá a natáčal to profi kameraman, s ktorým sme si mali vydiskutovať ako má video vyzerať aby dobre bolo 🤐

autor
23. mar 2024

@laurita285 ďakujem, myslela som tým sledovať akože sledovať úspechy, životné úspechy, ocenenia, výhry v športe, pokroky vo vede. Nie influencerov z IG 😊

mimka1402
23. mar 2024

Ak si dáš alexandru do Google zistíš o nej viac. Za mňa sympatacka a robí brutálne mravciu prácu, málokto ju oceni..
A ijembuca obyčajná baba, ktorej sa zmenil svet jednou dg..
Mam viacej tipov na takéto profily, nemusím moc influencerky, skôr oceňujem ľudí ktori majú fakt niečo za sebou a prinášajú plus spoločnosti, možnú mi napadne ešte ktosi 😄

autor
23. mar 2024

@laurita285 jeejda to je trapas s tými videami 🤭🤭🤭🤭😁

laurita285
23. mar 2024

toto napríklad čo ti ja spomínam je influencerka ktorá má akože deti a akože sa o ne vzorne stará a popri tom akože niečo robí :D (recenzuje ) no a potom nám vždy písala že tento týždeň jej ochorela opatrovateľka a teda nebude publikovať príspevky :D toľko k tej vzornej starostlivosti a životným úspechom

autor
23. mar 2024

@laurita285 chápem 😁😁😁 Matka roka. Ja som myslela normálne inteligentné ženy vedátorky a pod

laurita285
23. mar 2024

Poznám takú istú kožnú lekárku čo to celé fejkuje, ráta sa to? 😀

autor
23. mar 2024

@mimka1402 áno daj viac tipov daj daj, dnes mam totiž pocit, ze sa to hemží tupelkami, preto som založila tému na povznesenie nálady 😊

autor
23. mar 2024

@laurita285 fiiiha a to sa dá? Akože v realite nie je lekárka? Či nie je dokonalá, ako sa javí?

zuzanazu85
23. mar 2024

Ale ináč,zo Sloveniek je to pani Radičová alebo pani Kubišová. Ináč leje stále a dažďa tiež treba,dúfam ,že to bude dážď šťastný pre Slovensko... dúfam 🥲

autor
23. mar 2024

@zuzanazu85 aj ja pevne dúfam. Minule na jeseň bolo pekne počko a dopadlo to ako to dopadlo. Áno, Radicovu a Kubisovu poznám. Ďakujem 😊

lamonita
23. mar 2024

Petra Kotuliakova z inštitúcie Aj ty v IT. Založila spoločnosť venujucu sa vzdelávaniu žien v IT sektore

autor
23. mar 2024

@lamonita Ďakujem, nepoznala som ju 😊

queen_mary
23. mar 2024

Ja mam rada sandru svitekovu 🙂 dejepisinak