Hľadám tento rodinný film
Ahojte, nevysmievajte sa, 😅 ale neviem, ako sa vola tento film. Podla mna starsi. Videla som ho fakt davno. A podobny ako grim filmove rozpravky. Skusim opisat. Bola jedna princezna, ktora bola zatvorena uprosted lesa v jednom ako keby hrade, ale vychadzala von a macocha/bosorka o tom nevedela. A raz ho prisiel jeden princ vyslobodit. Teda tusim strestli sa v lese...
Podobne nieco ako zlatovlaska.
Ak niekto si spomenie, ja odpadnem, ale predtym posuelam srdiecka.
mas niekoho pri sebe, ak odpadnes?
@baluinka podobny pribeh, ale je to film
@mirage ano, je tu moj manzel. Uz som ho upozornila, keby nahodou. On sa modli, aby ste mi ho nenasli, lebo musi ho pozriet so mnou 🤣
😂 pozdravujem manžela
O princeznej ve vezi?
@elizabet173 😅
@hmmm71 farebny ale
Mozno Princezna Mahuliena
Mahuliena, zlatá panna ?
Nevieš dať ešte nejakú indiciu? Či to bol zahraničný film alebo slovenský, starší alebo novší........lebo niečo mi to hovorí, ale stále sa mi tam pletie Zlatovláska a jej rôzne variácie.
My máme ísť na oslavu a mne sa tak strašne nechce. Ja by som s tebou pozerala aj správy tri krát za sebou, pošli toho tvojho s mojim na oslavu 😁
@elizabet173 🤣🤣 vidis, mohli by sme si pozriet ten super rozpravkovy film, ktoremu neviem meno. 😅
neviem žiaľ poradiť
Nemozes dat ten opis este raz? Pretoze mam pocit ze si si ozaj nieco slahla.. Mne to este pripomina ten popis aj klasicku Disneyho Sipkovu ruzenku.
Co su to tie grim filmove rozpravky?
Enchanted?
@kitycat asi myslí rozprávky bratov Grimmovcov
Keby išlo o animovanú rozprávku, tak poviem, že ide o Barbie a šípková Ruženka. Tam chodí Barbie mimo hrad vďaka kuzlu.
Krásna Locika?
A nie je to jeden z tej série Rozprávky bratov Grimmovcov, čo dávajú počas sviatkov na Jednotke?
Nie je to rozpravka o Jasnence a letajicim sevci?
Skús či to nie je princezná zakliata v čase
@weuska1559 princezna zakliata v case je uplna novinka, ona chcela fakt stary film...
Šalátočka?

nemyslis Na vlasku? to je ale kreslena rozpravka