Hľadám filmy

matejko312
15. máj 2020

Zdravím. Hľadám dva filmy ktoré som videl už veľmi dávno ale obsah si pamätám do dnes. Neviem však názvy ani mená hercov. Bol by som rád za pomoc.

1.film - myslím že sa volal V RUKÁCH SMRTI ale nič také mi nenašlo čiže sa asi mýlim. Dej sa odohráva na škole kde nájdu jednej pubertiačke v skrinke drogy. Dievča má podozrenie kto to asi urobil a tak sa vyberie večer s priateľmi to tomu chalanovi trochu vrátiť. Avšak oni ho zabijú a tak schovajú telo. Chlapec sa prebudí ráno v izbe a pomaly prichádza na to že je duch. Chodí za svojou mamou a kričí na nu. Ta ide do jeho izby kde je aj papagáj a toho od nervou zabije. Chalan vidí že vtáčik už je niekde medzi životom a smrťou a vtedy sa z neho stal duch. ale jakmile vtáčik definitívne umrie duch zmizne. Takže chlapec prišiel na to že jeho telo ešte stále žije. Tak sa vyberie nájsť to dievča ktoré ho zabilo a chodí za ňou všade a kričí na ňu. Neskôr sa zistí že to dievča ho počuje a tak jej všetko vysvetlí. Dievča sa vyberie hľadať polomŕtve telo chlapca a myslím že úspešne... Ďalej si to už nejak nepamätám...

2.film - bolo to o chalanovi ku ktorému prišli 2 typy anjelov jediný mali čierne krídla a druhý biele... oba týmy ovládali oheň a vedeli si z neho vytvoriť rôzne predmety.. väčšinou používali ohnivý meč... chlapec sa stretol aj s bezdomovcom ktorému krídla odstrihli kvôli neposlušnosti.. potom si už len pamätám že chalanovi zrazilo auto psa a chalan ho vďaka svojej moci oživil...

ak by sa vám niekomu podarilo spoznať jeden poprípade oba filmy tak mi napíšte na email
sarisskymatej@gmail.com ak to budú ony ponúkam aj finančnú odmenu...

jarus21
15. máj 2020

@matejko312 sa mi mari ze to bol zlty kanarik? A ten chlapec bol akoby zapadnuty v nejakej sachte alebo studni. Neporadim nazov ale ak na to niekto pride opat si film kuknem. Uplne som nan zabudla. Skus este v skupine "vsetko o filmoch" tam baby vedia vsetko 😉

jarus21
17. máj 2020

@matejko312 a dopatral si sa nazvu toho filmu? Ak ano tak napis, som zvedava.