Zdravím. Hľadám dva filmy ktoré som videl už veľmi dávno ale obsah si pamätám do dnes. Neviem však názvy ani mená hercov. Bol by som rád za pomoc.
1.film - myslím že sa volal V RUKÁCH SMRTI ale nič také mi nenašlo čiže sa asi mýlim. Dej sa odohráva na škole kde nájdu jednej pubertiačke v skrinke drogy. Dievča má podozrenie kto to asi urobil a tak sa vyberie večer s priateľmi to tomu chalanovi trochu vrátiť. Avšak oni ho zabijú a tak schovajú telo. Chlapec sa prebudí ráno v izbe a pomaly prichádza na to že je duch. Chodí za svojou mamou a kričí na nu. Ta ide do jeho izby kde je aj papagáj a toho od nervou zabije. Chalan vidí že vtáčik už je niekde medzi životom a smrťou a vtedy sa z neho stal duch. ale jakmile vtáčik definitívne umrie duch zmizne. Takže chlapec prišiel na to že jeho telo ešte stále žije. Tak sa vyberie nájsť to dievča ktoré ho zabilo a chodí za ňou všade a kričí na ňu. Neskôr sa zistí že to dievča ho počuje a tak jej všetko vysvetlí. Dievča sa vyberie hľadať polomŕtve telo chlapca a myslím že úspešne... Ďalej si to už nejak nepamätám...
2.film - bolo to o chalanovi ku ktorému prišli 2 typy anjelov jediný mali čierne krídla a druhý biele... oba týmy ovládali oheň a vedeli si z neho vytvoriť rôzne predmety.. väčšinou používali ohnivý meč... chlapec sa stretol aj s bezdomovcom ktorému krídla odstrihli kvôli neposlušnosti.. potom si už len pamätám že chalanovi zrazilo auto psa a chalan ho vďaka svojej moci oživil...
ak by sa vám niekomu podarilo spoznať jeden poprípade oba filmy tak mi napíšte na email
sarisskymatej@gmail.com ak to budú ony ponúkam aj finančnú odmenu...
@matejko312 a dopatral si sa nazvu toho filmu? Ak ano tak napis, som zvedava.
@matejko312 sa mi mari ze to bol zlty kanarik? A ten chlapec bol akoby zapadnuty v nejakej sachte alebo studni. Neporadim nazov ale ak na to niekto pride opat si film kuknem. Uplne som nan zabudla. Skus este v skupine "vsetko o filmoch" tam baby vedia vsetko 😉