Hľadám etického hackera

esmera50
24. jan 2022

Prosím, je to súrne, mám problém s FB, ktosi mi to hackol, zmenil mi mail aj heslo, prístup má on, hľadám šikovného hackera, ktorý by mi vrátil späť môj FB profil, mám tam 10 rokov spomienok, fotografií, priateľov....A navyše on začína v mojom mene obchodovať a ponúkať ľuďom rozličné veci! Prosím veľmi, ozvite sa mi dakto sem alebo na môj mail: durcova2@post.sk Ďakujem!

liljana
24. jan 2022

Ved napis na fb support.

anjelicek26
24. jan 2022

Len aby to nebolo naopak, poznas mail a profil a chces ho hacknut, ja ti neviem :(

esmera50
autor
24. jan 2022

@anjelicek26 to nie

esmera50
autor
24. jan 2022

@liljana neviem, to

esmera50
autor
24. jan 2022

Ja nie som podvodníčk,a naozaj s ami to stalo a potrebujem POMOC, prosím, len seriózne odpovede! HĽadám šikového IT odborníka, hackera...To je fuk, koho, len aby mi vedel navrátiť FB

kinderzwillinge
24. jan 2022

@liljana Ja nepoznam nikoho, komu by podpora FB pomohla. Ked sa toto niekomu stane, kazdy to nakoniec vzda a spravi si novy ucet.

cosmic_origin
24. jan 2022

@esmera50 Neviem či by nejaký IT odborník chcel takto riskovať. Etickí hackeri riešia úplne iné veci. Neviem, či si mala 2 faktorovú verifikáciu, ale hacknúť účet bez nej dokáže aj niekto kto nie je odborník a iba približne vie čo robí. Prípadne mohol mať tvoje heslo, alebo iné údaje z nejakej hacknutej databázy fb, to niekto hackne minimálne raz za rok. Tu si môžeš skontrolovať, či tvoj mail alebo tel. číslo bolo v nejakej hacknutej databáze: https://haveibeenpwned.com/

esmera50
autor
24. jan 2022

@cosmic_origin to mi nepomôže, chcem sovj účet späť!

esmera50
autor
24. jan 2022

@kinderzwillinge no, to diky moc, podpora FB nepomôže, to viem, ale dobrý hacker by mohol, len ekby s aozval

hiro
24. jan 2022

https://facebook.com/hacked
- cez toto, asi si vyziadaju tvoj OP

esmera50
autor
24. jan 2022

@hiro to envaíd, ale vrátia mi profil??? lenže odkial im mám napísťa, z akého rpofilu, ak svoj nemám už?

hiro
24. jan 2022

A normalnym sposobom "hacknut" ucet nemozes. Ziadny hacker ti nepomoze. Do uctu sa da dostat jedine ze uhadnes heslo don + do emailu.
Tebe pravdepodobne odchytili heslo na tvojom PC cez najaky virus alebo bolo to heslo v heslovych databazach.
A kedze netusis kto ma pristup k tvojemu FB a nemas tam ako nainstalovat svoj virus tak sa k tomu zmenenemu heslu nedostanes.

hiro
24. jan 2022

@esmera50 Ta linka ide aj bez prihlasenia do FB

hiro
24. jan 2022

Tak ci tak, do buducna 1. kazde tvoje konto musi mat ine heslo (FB, mail, banky, skola, ...) 2. heslo ma byt aspon zo 20 velkych maly pismen cisiel znakov - nieco ako "gfO1IFa55sj8,gGDS7H.Ug9GDdu" 3. neinstalovat nic nezname, hlavne z mailov, nestahovat a neotvarat nezname prilohy, kontrolovat ci stranka ktora sa mala otvorit z linku je presne ta co ocakavam

esmera50
autor
24. jan 2022

@hiro ale hacker heslo nezistí?

esmera50
autor
24. jan 2022

@hiro viem, kto má prístup, má tam profil a inzeruje za mna, viem jeho nick na FB, lenže to nepomôže as, či?

hiro
24. jan 2022

A ako by ho zistil? Jedine ked je uz v databazach co obsahuju ukradnute hesla (napriklad ta spomenuta https://haveibeenpwned.com/ vie heslo overit ci je v databazach, daju sa tam aj stiahnut). Ale ten kto na teba ziskal pristup asi heslo z databazy nepouzije. Takze ho mozes bud hadat dalsich milion rokov alebo mu naburat pocitac a odchytit ho na jeho stroji.

esmera50
autor
24. jan 2022

@hiro v správe napíšem, ako ho zistil

esmera50
autor
24. jan 2022

@hiro nejkaý hacker mu vie nabúrať pc????

qetka
24. jan 2022

@esmera50 zabudni na to, ze ti nieco take bude riesit eticky hacker 🤦‍♀️
A zabudni aj na to, ze aj hocijaky iny.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
esmera50
autor
24. jan 2022

@qetka prečo????

esmera50
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
esmera50
autor
24. jan 2022

@athom nie, enskúšala som nič, a priezvisko v rámci mailových adries sem dávajú viacerí,čo som kukala diksusie na koníku...Je to môj mail, tak čo

aalt
24. jan 2022

Jedine facebook, s tym Ti nepomoze ziaden hacker. K uctu by si mala mat email, ten mas hacknuty tiez? Das zabudnute heslo a na Tvoj mail pride poziadavka na zmenu.

esmera50
autor
25. jan 2022

@aalt ano, ale FB hcce fotit OP, a ked prikladam OP a odfoti, tak vzdy mi to nejako usekne, odfoti zle a potom mi zo supportu pisu, ze toto nemozu akceptovat...co mam robit? Dala som kolonku ze mam prelomeny ucet, napisala mail a chcu odfotit OP, ale to nejde tam dobre odfotit! maju tam automaticke fotenie oni, musim prilozit k obrazovke svoj OP, co teraz????

esmera50
autor
25. jan 2022

@aalt mam hacknuty aj mail

aalt
25. jan 2022

A ten mail mas kde? To za znakom @. Cez ten mail Ti vedia "hacknut" dalsie veci, kde ho mas nastaveny. A to vedia pozriet v historii mailoch. To si pories tiez. A Facebook len cez FB support. S tym Ti nepomoze ziaden hacker. Oni uz davno nastavili poriadne heslo, ktore mozes hadat do konca vesmiru ... Takze v klude poslat ten obciansky ked potrebuju. Na vsetkych "dolezitych" uctoch mam silne ale hlavne jedninecne hesla. Ktore nikde inde nepouzivam. Neexistuje registrovat sa na nejaku stranku, zadat tam kontaktny mail a pouzit heslo rovnake s tym mailom.

maialeo
25. jan 2022

@esmera50 😀

cabby88
25. jan 2022

Mne sa to stalo vlani,mala som to na azet mail,ktory bohuzial uz roky nebol aktivny..nepodarilo sa mi s tym nic urobit..Z podpory fcb mi odpisali ze nevidia problem,opakovane som ten moj ucet nahlasovala a nikam som sa nedostala 😢 bohuzial..Ucet je aktivny,nejaky dobrak cezen ponuka po anglicky nejake zazraky za kliknutie na pochybne stranky 😞jedine co som mohla urobit je ze somvsetkym kamosom napisala aby si zrusili priatelstvo s tym starym uctom..mam novy..fotky mi uz bohuzial nikto nevrati len dufam ze nebudu zneuzite 😢