Google - vyznáte sa v ňom dobre?

26. sep 2022

Prosím Vás, vymažem Históriu v telefóne, pôjdem do google a len zo zaujímavosti napíšem tam písmenko a vyhodí mi tému/témy z minulosti, čo som pozerala. Z ponúkaných 10 tém mi vyhodí možno 8 takých, ktoré som pozerala určite. Náhoda? Či ako to je?
Dcéra má telefón. Keď nahodím do jej telefónu písmenko t, vyskočí mi Tik-Tok a pod. To určite pozerá. Predpokladám, že Tinder nepozná. A vyhodí aj to. Ako to je?
Prikladám foto ako príklad, keď nahodí do PC, telefónu človek len jedno písmeno.

basska_b
26. sep 2022

Hentie navrhy idu uplne nezavisle od historie v telefone, je to skor taka statistika, co ludia hladavaju. Mas tam europu2, ludia hladavaju internetove radio. Su take vtipne meme na tuto temu... su o tom aj take vtipne memecka sem tam 😄

autor
26. sep 2022

@basska_b OK, lebo ma znekľudňuje myšlienka, že 13 ročná a Tinder ?!🙃

basska_b
26. sep 2022

To nesuvisi s nou, ale predstav si statistickeho Slovaka 🤣 ten tam ako prve zada Tinder a ide cez google, lebo si nepamata, ci je to .com, .net alebo co 😄

andrea_82
26. sep 2022

pre mňa je rozdiel história vyhľadávaných vecí a história prezeraných stránok. Vymazávam si tie veci osobitne na dvakrát.

kuba_art
26. sep 2022

@autor ak chceš do hĺbky poradiť ohľadom toho ako sa uistiť čo sa deje v tom telefóne napíš mi súkromnú správu a vysvetlím ti 🙂