Čaute od včera mi vypina vkuse email, príde mi posta idem otvoriť vôbec ma tam nepusti... Ako hodí ma automaticky späť na plochu... A pamäť plnú nemám, synchronizáciu som urobila aj aktualizáciu tiež.. No mám tam email neide mi napísať ani odpísať, ani otvoriť, ani prečítať.... Co mam robiť? Stalo sa to vám niekdy? Nemôžem sa ani odhlásiť lebo sa tam nedostanem... Proste otvorím email a za sekundu mi sám vypne...
Na mobile / android nefunguje, blbne, presne to robi, co si popisala. Na kompe vsetko ok.Raz nam vypnu internety a skoncili sme...
A keď klikneš na to co ti tam ukazuje?
Nebude to skôr tým androidom ako vládou? Mne Iphone funguje :D
@janai1 nič, nedá sa stiahnuť 🤣🤣🤣
@chrumka120 tak choď spať a neodpovedaj tam kde nemáš...
Android ma nejaky problem, uz sa to tu riesi druhy den dookola...
@nelca84 ďakujem az teraz som si to všimla, ze uz viac sa tu ľudí pýtalo, no ok... Tak snáď sa to opraví samé...
Ja som zrušila aktualizácie takže mám starú verziu a už ide ale tiež.nesiel.a.msg rovnako stále hlásilo chyby
Ty chod spat nemôžem za to aké telefóny kupuješ :D
Mne blbne aj kon, aj messenger. Nieco vobec nejde 🤷♀️🤷♀️
Aj mne to robí
No lenže tam mate ikonku ze to mate nainštalované... Tak aspoň odinštalovať by to malo ísť 😀 ak nemate povolené automatické aktualizácie tak vám to nepôjde lebo ze nejde Gmail je spôsobené chybnou aktualizáciou tejto appky😀
https://zive.aktuality.sk/clanok/151749/aktualn...
Možno niekomu pomôže, ušla som podľa tohto a už mi ide všetko
gmail mi ide ale zas od včera mám problém si napríklad cez fba alebo instagram otvoriť hocijaký odkaz na nejakú web stránku alebo noviny. zakaždým ma proste vyhodí preč
Mne už to ide treba ísť do obchod play
Uz ide 😊
@mariska1989 ďakujem 🙂
Mne takto išiel dnes modrý koník, a musela som vymazať a naspäť, ani reštart nepomohol