Prosim vas poradte mi ako debilovi , ked mam zalohovane fotky a videa na googli a gmaili, teda cez google fotky , ako dokazem tie fotky prehodit napriklad do pocitaca?.
Potrebujem vycistit priestor z gmailu, samozrejme najviac mi tam miesto zaberaju tieto fotky a videa zalohovane, ukazuje mi len ich vymazat ale to nechcem, chcela by som ich prehodit do pocitaca, ale ako??
Velka vdaka
bud mas synchronizovane fotky s mobilom, takze stiahnutim z mobilu (kablom) a zmazanim v mobile ti zmiznu aj z googla, alebo sa mozes lognut na google v prehliadaci (edge, firefox, chrome,...) prepnut na google disk a odtial drag and drop stiahnut do pocitaca tie fotky a potom ich tam zmazat.
Mas niekolko moznosti:
1,kup si 100 Giga za 20€/rok
2,naloguj sa na pocitaci do svojho googl uctu a stiahni fotky na pevny disk v pocitaci alebo na externy a vymaz ich z fotiek.Nebudes ich mat ale k dispozicii v telefone.
3,vytvor si novy emailovy ucet a ziskas dalsi priestor na fotky.
Ja mam variantu 1. Cca 15000 fotiek a zabera mi to cca.50 giga.😉
@tundra no ta moznost 2 sa mi paci ale pride mi dost komplikovaná , nechcem ich mat v telefone , chcem ten priestor uplne vycistit aby sa mi mohli zalohovat dalsie fotky , lebo mne uz ani nezalohuje
Ved ked ich stiahnes do pc a nasledne vymazes,tak budu prec a mas znovu 15 giga miesto.