Fotky google a gmail

22. máj 2024

Prosim vas poradte mi ako debilovi , ked mam zalohovane fotky a videa na googli a gmaili, teda cez google fotky , ako dokazem tie fotky prehodit napriklad do pocitaca?.
Potrebujem vycistit priestor z gmailu, samozrejme najviac mi tam miesto zaberaju tieto fotky a videa zalohovane, ukazuje mi len ich vymazat ale to nechcem, chcela by som ich prehodit do pocitaca, ale ako??
Velka vdaka

alenka88
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
egonsk
22. máj 2024

bud mas synchronizovane fotky s mobilom, takze stiahnutim z mobilu (kablom) a zmazanim v mobile ti zmiznu aj z googla, alebo sa mozes lognut na google v prehliadaci (edge, firefox, chrome,...) prepnut na google disk a odtial drag and drop stiahnut do pocitaca tie fotky a potom ich tam zmazat.

tundra
23. máj 2024

Mas niekolko moznosti:
1,kup si 100 Giga za 20€/rok
2,naloguj sa na pocitaci do svojho googl uctu a stiahni fotky na pevny disk v pocitaci alebo na externy a vymaz ich z fotiek.Nebudes ich mat ale k dispozicii v telefone.
3,vytvor si novy emailovy ucet a ziskas dalsi priestor na fotky.
Ja mam variantu 1. Cca 15000 fotiek a zabera mi to cca.50 giga.😉

autor
23. máj 2024

@tundra no ta moznost 2 sa mi paci ale pride mi dost komplikovaná , nechcem ich mat v telefone , chcem ten priestor uplne vycistit aby sa mi mohli zalohovat dalsie fotky , lebo mne uz ani nezalohuje

tundra
23. máj 2024

Ved ked ich stiahnes do pc a nasledne vymazes,tak budu prec a mas znovu 15 giga miesto.