Followery na Instagrame

clare650
17. nov 2021

Ahojte
Poznáte niekto zaručený spôsob na získanie followerov na instagrame? Chcem to kvôli tomu aby som mohla dostávať spolupráce, môj instagram je: karin_ultisova

nikyball
17. nov 2021

@clare650 nič nie je zadarmo. 🤣 Pozerala som si tvoj profil a nie je ničím zaujímavy. Ohľadom čoho by si chcela dostávať spolupráce? Necestujes, nevaris, žiadny make Up , fitness, oblečenie o ničom..... Neinspirujes ľudí ničím, nebudú ťa sledovať. Takže bohužiaľ budeš musieť pracovať 😉

idkbutok10
17. nov 2021

@clare650 ak chceš získať spolupráce, budeš musieť zmeniť celý svoj profil od základov, pretože nič v zlom, ale je úplne obyčajný, neoriginalny, ničím nezaujímavý. Pri príspevkoch nemáš ani normálne popisy, len hastagy. A okrem toho, v dnešnej dobe získať ozaj kvalitnú spoluprácu nie je ľahké. Nájdi si niečo, na čo svoj profil zameriaš, jednu tému a potom začni pridávať príspevky už len k tejto téme. A skús reels, to je momentálne najlepší spôsob ako sa zviditeľniť.

nafka0483
17. nov 2021

@clare650 Tak treba zacat gramatikou ked sa uz chces nejak prezentovat.
A potom tvorit zaujomavy obsah, co ludi zaujme. Ake spoluprace by si chcela dostavat? Firme sa to musi oplatit, investuje vlastne do reklamy a po profile ktory sleduje 111 ludi bohuzial ani nesteknu 🤷‍♀️

andula1988
17. nov 2021

@clare650 tak to chce velmi vela casu, naozaj profi fotky a nejaky zaujimavy obsah ….. vela hastagov ti nezaruci sledovatelov …. Vypracovanie takeho profilu stoji roky usilia …. A treba zaujat niecim originalnym …

evaachesa
17. nov 2021

Kvôli čomu by ťa mal sledovať niekto ďalší mimo tvojich kamarátov a rodiny? Takéto fotky cudzích žien sú tu na MK denne 😏

lenkasarka
17. nov 2021

@clare650 pre mna osobne nie si zaujímavá ničím a aj keby si spolupracovala s guccim by si má nezaujala. Skús popracovať na obsahu svojho ig

sissy27
17. nov 2021

@clare650 máš 111 sledujúcich, predpokladám rodina, kamarátky, známi a málokedy tvoja fotka zaujme viac ako 10 ľudí. Ak to nie je zaujímavé pre najbližších, prečo by to malo ohúriť cudzích?
Najrýchlejší spôsob ako nahrabať followerov je prihlásiť sa do nejakej reality show typu Farma a buď tam predviesť skvelý výkon alebo sa poriadne strápniť. A potom samozrejme treba zamakať na profile, stories, kvalitné fotky, nejaký obsah - buď zmysluplný alebo poburujúci, holý zadok, kozy von 🤷‍♀️ Veď si pozri profily tých, ktorí tie spolupráce majú a nájdi rozdiely v tvojom a ich spôsobe prezentácie sa na sociálnych sieťach.

majamat
17. nov 2021

suhlasim s babai, ja som si zlozila inst alen pred 2r, makala som,a le robila som, co ma bavilo - makeup. bola som na insta stale, nielen ze som sa licila, fotila, upravovala foto,a by mali aaspon aku taku kvalitu a to je este vela toho, co treba zlepsit, tiez som sledovala vela profilov, vela som lajkovala, az sa mis talo, ze ma blokli parkrat 😀. tym, ze som bola mimoriadne aktivna, mi novi sledovatelia jedno obdobie vlemi pribudali. bolo obdobie, ze aj 100 za den, ak nie aj viac. maximum co som dosiahla bolo skoro 5 tisic. a vies co? aj tak som nemala ziadnu spolupracu.
boli to moje zaciatky na isnta, bola som vlemi motivovana a teda hybalo sa to tam. no akonahle som presala byt tak aktivna ( stacilo trochu polavit ), uz sledovataleia ubudali. rresp. oni ubudali stale, ale boli obdobia, ked aj pribudali a boli obdobia, ked nie.
teraz so aktivna malo, uz davno som nepridala licko a stale mi ich par tisic zostalo.

ak by si teda chcela tisicky, lepsie je desattisicky sledovatelov, musis makat a byt mimoriadne aktivna na insta. podla foto vidim, ze mas amle dieta. myslis, ze je to realne, ze si cohotna byt tolko na insta? je to fakt vleky zrut casu. ja som mu vtedy venovala kazdu jednu volnu chviku a snazila som sa co najviac volnych chviliek mat, koli insta. toto je dobre pre babu, ktora ma menej povinnosti, najskor sa vypracovat a potom prejst do urdziavajuceho modu, kedy uz sa tomu tolko netreba venovat, kedy ostanu stabilny sledovatelia. potom uz mozu prist aj dlasie povinnosti v zivote.

majamat
17. nov 2021

aj ked neviem, o kolko je jednoduchsi udrziavaci mod na isnta. neaktivny clovek tam jednoducho enma sancu. a aktivny ma tiez sancu malu.
poznam aj vdaka insta mnoho vizazistov so Slovenska a Ceska a su uzasny. neskutocne co dokazu. a aj tak, sledovatelov nemaju toko, ako mnohi zahranicni blogeri.

monka105
17. nov 2021

@clare650 prihlás sa na tinder a badoo a prepoj si účty s instagramom. Tak bude každý chlap, ktorého zaujmeš vidieť tvoj profil a môže ti dať follow. Ale priprav sa na to, že ti budú vypisovať skutočne nonstop kadejakí exoti, neviem či to stojí za to. 🤷🏻‍♀️

yoxinka
17. nov 2021

@clare650
Vôbec neviem, prečo by niekto sledoval tvoj ig okrem tvojich kamošov a rodiny … lebo nemáš tam NIČ zaujímavé pre ostatných ľudí, asbolútne žiaden obsah. Mimochodom, fotky bábatiek nie sú obsah.

anitta98
17. nov 2021

musíš robiť niečo zaujímavé, niečo čím iných ľudí vieš pobaviť, inšpirovať, vtedy absolútne nemusíš riešiť ako si ich získať nejako na čierno, ono ale podľa mňa na to človek musí mať taký ten chtíč

liz_lemon
17. nov 2021

folloveri sa daju aj kupit, robi to tak vela ludi

lesana25
17. nov 2021

Nikoho nezaujímam, nič neviem ale chcem na instáči zarábať tisíce.
To sa takto nerobí do psej matere.

nafka0483
17. nov 2021

@liz_lemon Kupit si ich mozes ale bez zaujimaveho obsahu ziadnu spolupracu nedostanes. Firmy si aj overuju ci su followeri aktivno uzivatelia alebo len "mrtve" konta.

liz_lemon
17. nov 2021

@nafka0483 napisala som len, ake su dalsie moznosti, ja som na IG len obcasny pasivny divak, toho, co ma zaujima

lelluska
17. nov 2021

@clare650 Ahojcek, nenechaj sa odradiť, IG je pre mna osobne svet neobmedzených možnosti. Dievcata v predchádzajúcich komentoch Ti už vpodstate zodpovedali Tvoju otazku. Vyber si jednu vec/temu, ktora Teba osobne bavi a svojským sposobom ju prezentuj prostredníctvom príspevkov. Treba sa k tomu postaviť ako ku kazdemu podnikaniu, najprv do toho vela vrátiť až potom cakat návratnosť. Drzim Ti palce🍀