Ahojte poraďte dobrý film na netflixe. Prosím okrem hororu.
Ďakujem
mňa najnovšie zaujal o schizofrénii: Words on bathroom walls
Celkom fajn bola aj miniséria vianočná: Dash and Lily
@lenkamatkova ďakujem krásne idem ho nájsť 🤗 žáner môže byt hocičo okrem hororu 🙂
@unicornlady super ďakujem pozriem aj to znie to zaujímavo
Iron lady - o Margaret Thatcher, Občan Havel je skôr dokumentárny ale tiež super
Social Dillema, The Great hack, Díra, Manželská história alebo potom dobré seriály na netfile sú Money Heist a Mindhunter... A ešte dobrý film je Blockers, aj keď neivem, či je na netflixe
Nám sa lubilo sex education, atypický, vis a vis, dobre misto je topka
Edit: teda ak by bola chuť aj na seriály 😀🤦♀️
Queens gambit.
Miniséria neortodoxná
After life.
Oplati sa predplatit netflix? Je tam dost filmov s dabingom? Anglicky neviem. Laka ma to,aj ked nemam tv s netom,ale nejako by som to prepajala cez notebook do tv.
....
You, Crown super serialy
Super bolo Ratched o tej sestrička miniseria. Netflix sa ti neoplatí keď nevieš anglicky, teda aspoň tie filmy co my kukáme nie sú nikdy v češtine, dokonca ani titulky. Co som si všimla titulky sú najnovšie dosť vo finstine a poľštine, neviem co to chce byť 🙄 A ešte Psychiater ale to už išlo miestami do krimi hororu.
Super ďakujem pekne za inšpirácie všetkým 🤗popozerám to určite
@unicornlady urcite je na Netflixe? Ja ho tam nevidim.
@marca12 dabingu je máličko. Ale na všetko sú už české titulky. My ho využívame veľa. Tv skoro vôbec nepozeráme
@marca12 v poslednej dobe nejake pribudli SK/CZ, ale podla mna zalostne malo, bez anglictiny sa neoplati.. je pozeram len anglicky a i tak mam pocit, ze tam uz nie je co pozerat.
Potom skôr HBO go, tam sú filmy v češtine. Na netflixe sú lepšie filmy, ale v angličtine.
Enola Holmes 😍 perfektný film....ale neviem aký žáner hľadáte