Film o dopade rozvodu rodičov na ich deti

8. mar 2023

Natáčam magisterský dokumentárny film. Témou je negatívny dopad rozvodu rodičov na ich deti, pravdaže z pohľadu detí, resp. "ako to nerobiť". Pre mňa je to veľmi dôležitý a osobný problém, keďže pochádzam z rozvrátenej rodiny. Potrebovala by som ale nejakú inšpiráciu a iný pohľad na vec, keďže každý prípad je iný.
Máte nejaký smutný/negatívny príbeh ohľadom toho, ako dieťa prešlo rozvodom rodičov, o ktorý by ste boli ochotné sa podeliť? Respektíve, je niečo, čo by ste chceli, aby vaše dieťa či rodič dieťaťa vedel, čo sa týka nového života?
Možno sa niečím inšpirujem a budem sa snažiť dať do filmu takú správu, ktorá by pomohla viacerým rodinám/deťom, minimálne tým, že v tom nie sú sami 🙂

luccija
8. mar 2023

Práve píšem už niekoľký deň seminarku rozvod a dopad na psychiku deti vidím, že máme rovnake témy držím palce

waldosinka
8. mar 2023

Ahojte. Nechce sa mi písať. Kľudne zavolajte
0914 153 599

vilma7
8. mar 2023

Tak ja by som k tomu mala opačný názor, keď deti túžia po rozvode lebo to vidia ako jediné východisko z utrpenia....ale to sa ti tam asi nehodí, alebo?

lamonita
8. mar 2023

Raz mi priateľ povedal, že neviem žiť s muzom(akože s nim) kvôli tomu, že sa naši velmi skoro rozviedli a ja som teda nemala kde vidieť a zažiť ako sa žije s mužom....🤷‍♀️🤷‍♀️ ak ta to zaujme napíš, môžeme to potom aj viac rozobrat

sante81
8. mar 2023

Ja by som mala námet na celovečerny film 😉