Natáčam magisterský dokumentárny film. Témou je negatívny dopad rozvodu rodičov na ich deti, pravdaže z pohľadu detí, resp. "ako to nerobiť". Pre mňa je to veľmi dôležitý a osobný problém, keďže pochádzam z rozvrátenej rodiny. Potrebovala by som ale nejakú inšpiráciu a iný pohľad na vec, keďže každý prípad je iný.
Máte nejaký smutný/negatívny príbeh ohľadom toho, ako dieťa prešlo rozvodom rodičov, o ktorý by ste boli ochotné sa podeliť? Respektíve, je niečo, čo by ste chceli, aby vaše dieťa či rodič dieťaťa vedel, čo sa týka nového života?
Možno sa niečím inšpirujem a budem sa snažiť dať do filmu takú správu, ktorá by pomohla viacerým rodinám/deťom, minimálne tým, že v tom nie sú sami 🙂
Ahojte. Nechce sa mi písať. Kľudne zavolajte
0914 153 599
Tak ja by som k tomu mala opačný názor, keď deti túžia po rozvode lebo to vidia ako jediné východisko z utrpenia....ale to sa ti tam asi nehodí, alebo?
Raz mi priateľ povedal, že neviem žiť s muzom(akože s nim) kvôli tomu, že sa naši velmi skoro rozviedli a ja som teda nemala kde vidieť a zažiť ako sa žije s mužom....🤷♀️🤷♀️ ak ta to zaujme napíš, môžeme to potom aj viac rozobrat
Ja by som mala námet na celovečerny film 😉
Práve píšem už niekoľký deň seminarku rozvod a dopad na psychiku deti vidím, že máme rovnake témy držím palce