ahoj poznate niekto taky film ktorý je potrebný sledovať každý okamih v nom aby ste pochopili pointu? že zo taciatku van nedojde prečo sa udiala tato scéna ale potom postupne vám to dojde? taká skladačka? a že ten dilm mi nedá aspoň c noci spat? že hi budem mat ešte v hlave ? 😱
Vecny svit neposkvrnene mysle
Vanilkove nebe
Za mna SVET PODLA PROTA ( According to prot) o tom mozes rozmyslat furt ze ako to naozaj bolo
A napr.dokumenty o tom, kam to s nasou planetou speje 🤷 na youtube je ich vela a veru mas potom o com premyslat
@lindusss2016 Vanilkove nebo 👏 a Prekliaty ostrov mozno trochu aj Cista dusa
Presne - Matrix 🙂ten som musela vidieť tri krát, aby som pochopila pointu 😄
@majka176 a aka je??
Prekliaty ostrov, a mňa najviac "rozbil" film Musíme sa porozprávať o Kevinovi.
Inception
Tenet
Este imaginarium dr.parnassussa
Mňa zaujal film s Eduardom Nortonom - naozaj podal skvelý herecký výkon a Richardom Gerem- Prvotný strach. Nad ním ešte aj dnes premýšľam a to som ho videla možno 4 roky dozadu.. Ale nemám odvahu pozrieť si ho znova 🙈
@zuzinka888 Je v tom, že ten hlavný hrdina ( nenapadne mi meno) sa musel naučiť ovládať vlastné myšlienky a potom dokázal ovládať aj svet okolo seba. Niečo vtom zmysle, videla som to už dávnejšie, do detailov si to už nepamätám.
21 gramov a z takých novších The Father
@mimusha3 ano, to je skvely film, milujem ho 🙏 a ked sme pri edwardovi, tak urcite aj Klub rvacu 🙏
A strašne dlho som mala v hlave film Gone baby Gone. Niektoré scény neviem vymazať dodnes. Tiež až na konci zistíš čo sa vlastne celý čas dialo.
Fontana
Prelet nad Kukučím hniezdom, chatrč, pokojný bojovník, Amelia z Montmartru
Vecny svit neposkvrnenej mysle je topka
Dokonalý trik - The prestige.
Mulholland drive, Večný svit nepoškvrnenej mysle, 21 gramov
A ešte Sucker punch inak to je perfektný film za mňa
Fontána ❤️ s Hugh Jackmanom a Rachel Weisz. Úžasný, hoci smutný film s nádhernou hudbou. Len keď si naň spomeniem, mám zimomriavky.
Requiem za sen. Výnimočný film.
Nie je to síce film, ale dala by som tip na seriál Dark -
https://www.youtube.com/watch?v=rrwycJ08PSAInterstellar
Cela (The Cell)
Boys Dont Cry
Memento
Metrix- ten som nepochopila dodnes- 🙈