Dnes bol na Jojke film o Kájovi Gottovi.....ja som žienky normalne plakala od dojatia, keď spieval s dcérou Šarlotkou. Je to proste mega legenda Česka. Tak premýšľam, máme aj my takú mega hviezdu na SK ?
O Žbirkovi si videla dokument? Myslím že stoji za pozretie a myslím že práve ON je náš slovensky Kaja 😁
@daniela2202 pre mňa bol slovenský Kája- Karol Duchoň
@daniela2202 tiez sa mi viac pacil o Zbirkovi, super typek👍 taky prirodzeny.
@nadazdi ok, pozriem
Pre mna je rozhodne vacsi umelec Žbirka aj tvorba od Patejdla ako texty piesni od Kaju Gotta, tam som skratka nebola ta generácia a cielovka mam pocit. Ziadna jeho piesen ma nechyta za srdce.
@daniela2202 vola sa Meky (2020).. bučala som jak vypraval o Gombitovej 🥲 dávali ho už aj na STV, ale bola som aj v kine, aj keď nie som jeho generácia, jeho odkaz je brutálny.. aj to, ako v tej dobe dokázal písať take texty, že mu to prešlo cez cenzúru a pritom to bolo celé len parabola 🙂
@daniela2202 Áno máme, Haberu.
Božský Kaja🥰veru, aj ja som si poplakala pri filme... taký človek sa narodí len raz..hlas, prejav, charizma..👌
@h2o2 to nemyslíš vážne.....
@daniela2202 Myslím...
@h2o2 za mňa, Paľo Habera je max. hudobná ikona 80.rokov, dotrhané rifle a pár vydaných albumov..... toť vsjo, ďalej sme o ňom nepočuli nič, max. sa vtieral do každej speváckej šou ako porota. Takže Kája a Habera = neporovnateľné ..... môj názor
@daniela2202 Panebože...
Za mňa jednoznačne Jožo Ráž. ✌️😊
A co tak prijat fakt, ze pre kazdeho moze byt hviezda niekto iny?🙂
či máme takú hviezdu to neviem - asi ani nie, ale nechápem prečo rumázgaš...
film som videla už 2 krát - celkom pekný.