Farma - Heňo, Katka, Anka

birika
27. nov 2020

ak pozerate farmu, aky mate nazor na Hena a Katku a Anku?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sissy27
27. nov 2020

@elizabet173 ale rozkliknúť diskusiu a napísať príspevok k niečomu, čo ťa nezaujíma, si proste musela 😂😂😂

birika
autor
27. nov 2020

@elizabet173 pytam sa kto pozera 🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sissy27
27. nov 2020

@elizabet173 no a keď si si prečítala otázku a pochopila, o čo ide, tak aj tak ti to nedalo 😂 👍

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
belllinka
27. nov 2020

@elizabet173 ja som teraz nechápavá. Ty si myslela inú FARMU ako tú FARMU, co myslíme vsetci?

sylvia_123
27. nov 2020

@birika Ahoj. Ja pozeram obcas farmu, a tito ludia mi pridu taki jednoduchi, prosti a nebavia ma ako aj ostatni, ktori tam este ostali. Nikto z tejto serie ma neoslovil, mozno 1 clovek mi bol sympaticky, ale ten vypadol 🙃

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petka9
27. nov 2020

@birika ja pozeram odkedy som na materskej a cakam na porod. Nikdy predtym som to nepozerala ale nejako pri cakani na malu som zacala. Nemala som nejaku velku mienku o farme ani ocakavania na nejaky zazitok z nej ale co pozeram tak aspon som sa ujistila ze asi mam dobry odhad na ludi. Anka, kata, xenia mi NIKDY neboli sympaticke, aj ked neskutocny fan klub mali na nete a k henovi sa nevyjadrujem. Je to prva farma co pozeram ale urcite viem, ze aj posledna. Co sa tyka erika, tak normalne keby bolo hlasovanie divakov, tak mu poslem par sms 😂😂😂

birika
autor
27. nov 2020

@petka9 dakujem...zdielam ten isty nazor, ak by kata mala mat moje dieta v skolke, tak ho asi prelozim, anka je falosna oko chrup 80 rocnej damy a xenia? no dik, za taku modelku

moonlight1210
27. nov 2020

chapem, ze si chces povymienat nazory.

len preto ti nenapisem o tom, co si myslim o ludoch ako vy.
a nie, nie je to, ze ste hlupaci, je to o vasej ignorovanej zodpovednosti voci tymto ludom, co tam "ucinkuju".

karpina
27. nov 2020

Pozeravam farmu a vôbec sa za to nehanbím. A nehanbim sa to dokonca ani priznať. Sú aj trubky, ktoré nevynechajú ani jednu časť, ale nikdy by sa k tomu nepriznali. Kata aj Anna aj všetci ostatní farmari sú falošní, práve tak ako väčšina ludi na planete. Je to o ludoch, reality show. A o tom to je...

elizabeth88
27. nov 2020

@birika Nahodou aj ja pozeram,je to strata casu a som rada,ze uz konci 🙂a radsej kuknem nieco hodnotnejsie ako reality show.No co si o kom myslim...Kazdy z nich tam prisiel vyhrat,no,tak ci su uplne sami za seba,to nwm...