Ahojte! Prosím -nainstalovala som Family link,no neviem si dať rady s jednou vecou a to-deti majú denný limit. Potom ako ho precerpaju tak sa mobil uzamkne. Tým padám akoby vypne a nemôžu ani volať - dá sa to nejako nastaviť inak? Neviem si dať rady.... Taktiež mali uložené heslo na wokabee anglický jazyk,to im vôbec nefunguje.
@katkatonkova áno mala som tu brata, ktorý mi to vysvetlil-🤭 cez stav tiesne 🤭🤭🤭a ja až nato neklikaju,lebo čo ak zavolajú niekam na 112. A tam vlastne najdu číslo na mňa. Maju konečne svoje mobili a ešte sa s tým zoznamujeme aj s family linkom.... ,🤣🤣🤣 no čo občas to človeku nepáli tak ako má 🤭🤭🤭 ďakujem 🥰
@erikad82 veľmi dobrá vec...tiež majú decká a teda je to super...a vieš aj napr zapnúť alarm ak sa mobil zapatrosi a nemajú zapnuté zvonenia..
@arasidka123
@beronsche
@erikad82 učíme sa s tým. Deti majú prvé mobilné telefóny a keďže doteraz nemali,nevedia sa ich nabažiť a vydržali by aj celú večnosť na nich... Ďakujem 😉
Mám otázku: dieťa ma nastavený limit na určite apky ale potrebovala by som aby dostal upozornenie 5 minút pred koncom že mu konci limit. Neviem si rady ako to nastaviť, dakujem za rady
No volať môžu jedine normálne....