Facebook - žiadosť o priateľstvo

17. apr 2022

Ahojte, požiadala som na Facebooku o priateľstvo. Ikona sa zmenila na "požiadané" s dostupnou možnosťou zrušenia. Teraz mi však ukazuje pri tom človeku už iba neaktivnu ikonku s textom "sledovať". Znamená to, že ten človek moju žiadosť odmietol?

petamich
17. apr 2022

podla mna s nou zatial nic nespravil, ked ziadost odmietne, tak sa ti da poslat opat

radanna11
17. apr 2022

Ja si skôr myslím ,že odmietol.
Keby s ňou ešte nič neurobil aj ďalej by ti svietila možnosť zrušiť žiadosť.

dzulik_
17. apr 2022

Możno v nastaveniach upravil, že mu nemôže poslať žiadosť o priateľstvo nikto, môžu ho len sledovať

autor
17. apr 2022

@dzulik_ ale sledovať sa nedá. Je to sive, nemám možnosť sledovania

dzulik_
17. apr 2022

Hm tak neviem 🤷🏻‍♀️

nina255
17. apr 2022

Ja si myslim ze clovek ju odmietol, niekde som citala vraj ked odmietnes nejaku ziadost tak potom nejaky cas ti ju clovek nemoze poslat znovu… to mi pripada ako ten tvoj pripad

autor
17. apr 2022

@nina255 áno vyzerá to tak

lalenka33
17. apr 2022

@nina255 neviem, kde si to čítala, ale nieje to pravda. Mne 1 človek dookola posielal žiadosť. Zrušila som ju a o pár hodín som ju mala znova. Opakovalo sa to dovtedy, dokým som ho neblokla.

adrianka2606
18. máj 2023

Je tam moznost, ze ziadost o priatelstvo odmietne a este sa nejak da spravit, ze ten clovek nemoze viac poslat ziadost, Bloknuty nie je, lebo ucet stale vidi. Nikdy som neprisla, ako to ludia robia, som na toto antitalent 😀