Facebook problémy

25. dec 2024

ahojte, stalo sa vám už niekedy, že vám na mail prišiel kód na resetovanie hesla? mne dnes okolo ôsmej až tri... niekto sa pokúšal dostať do môjho fb☹️alebo si len zmýlil/a adresu alebo to je spam. mám to riešiť alebo nechať tak? nik sa mi tam nedostal lebo v zariadeniach ktore su prihlasene su len moje ale mam z toho obavy kazdopadne

denisa_deniska
25. dec 2024

Áno, stalo.. raz bol ten pokus z číny a raz z druhého konca slovenska, heslo som vždy zmenila 🙂

januska12323
25. dec 2024

Nerob paniku, odhlás sa zo zariadení a zmeň heslo.

galioska
25. dec 2024

zmen heslo, reseruj

kat_
25. dec 2024

alebo niekto dostal novy mobil a chcel si tam preniest fb, urobil preklep v maili a prislo tebe 🙂 to je take typicke pre vecer 24.12.

rozculena
25. dec 2024

zaujímavé,že keď som sa potrebovala dostať do účtu a žiadala som o kód na email,tak nič neprišlo

autor
25. dec 2024

@rozculena coo? nerozumiem?

hiro
25. dec 2024

No, viem o situácii keď hackeri získali heslo k mailu a mazali v sekunde emaily o reset hesla k FB. Pomohlo zmeniť heslo k emailu a už chodili v poriadku.

rozculena
25. dec 2024

niekto žiadal o kód na reset hesla a FB ten kod poslal,síce tebe,ale poslal.Ja keď som kód žiadala,nič mi neprišlo.email bol zadaný dobre.
Čomu nerozumieš?

misanthropicdann
Dnes o 09:10

Ja som mal rapídny nárast pokusov o prihlásenie po tom co som si nainštaloval a zaregistroval sa na Temu.