ahojte, stalo sa vám už niekedy, že vám na mail prišiel kód na resetovanie hesla? mne dnes okolo ôsmej až tri... niekto sa pokúšal dostať do môjho fb☹️alebo si len zmýlil/a adresu alebo to je spam. mám to riešiť alebo nechať tak? nik sa mi tam nedostal lebo v zariadeniach ktore su prihlasene su len moje ale mam z toho obavy kazdopadne
Nerob paniku, odhlás sa zo zariadení a zmeň heslo.
zmen heslo, reseruj
alebo niekto dostal novy mobil a chcel si tam preniest fb, urobil preklep v maili a prislo tebe 🙂 to je take typicke pre vecer 24.12.
zaujímavé,že keď som sa potrebovala dostať do účtu a žiadala som o kód na email,tak nič neprišlo
@rozculena coo? nerozumiem?
No, viem o situácii keď hackeri získali heslo k mailu a mazali v sekunde emaily o reset hesla k FB. Pomohlo zmeniť heslo k emailu a už chodili v poriadku.
niekto žiadal o kód na reset hesla a FB ten kod poslal,síce tebe,ale poslal.Ja keď som kód žiadala,nič mi neprišlo.email bol zadaný dobre.
Čomu nerozumieš?
Ja som mal rapídny nárast pokusov o prihlásenie po tom co som si nainštaloval a zaregistroval sa na Temu.
Áno, stalo.. raz bol ten pokus z číny a raz z druhého konca slovenska, heslo som vždy zmenila 🙂