Aj vám Facebook odosiela sám od seba žiadosti keď si pozriete dotyčného profil.?????
@gejb není to nejaký vírus?
Nie je to vírus, je to chyba na strane mety... V poslednom čase majú furt nejaké chyby
@janai1 je už niekde článok o tom? Dnes som požiadala 10 ľudí a to len návrhy priateľstva mi ukázalo a všetkých poziadalo
Neviem, nehľadala som ale celý deň sa to tu rieši.. Tolko ľudí určite nemá vírus 😉
Ešte šťastie, ze nepoužívam fb, len messenger občas 🙏
Ináč dnes už asi tretia téma o tomto probléme. Dúfam, že to opravia co najskôr.
@bessie12 ano jedna pani to písala okolo 12 tej a tam sa to začalo... a teraz to aj mne začalo už mi len príde ze prijatá žiadosť od toho a toho
Stále majú nejaké aktualizácie, len škoda, že je to vždy horšie.
Aj mne sa to dialo. A zrušiť žiadosť ani za nič. Ale už to prestalo
Do kelu, ze som toto necitala skor. Prave som si len tak prezerala navrhy a uz mam aj jedno potvrdene priatelstvo. Zena mojho kolegu, ktoreho ani nemam na fb a ju som videla tak 3x, omg. To viem zistit koho kazdeho som poziadala? 😂😂😂
@margaretka_ dajú sa pozrieť odoslané ziadosti, cez ikonku priatelia, a tam odoslané žiadosti. (Ale len cez pc, v telefone som tu možnosť nenašla..)
@gejb to nie su iba ti co mna ziadaju? Lebo mam tam jednu stranku, co uz dlhsie ma chce za priatela.
@gejb odoslané žiadosti sa dajú pozrieť aj na mobile ..
Jaaaj, uz to vidim. Nemam tam nic nove. Tak snad 😂
@margaretka_ aj mne sa stal podobny trapas… moja kolegyna je vo faze rozvodu a ja som jej manzelovi poslala ziadost o priatelstvo 😀 teraz to tak vyzera, ako keby som sa chcela chytit sance a ulovit si cerstvo rozvedeneho 😂😂😂
@wishes hahahá 😅😅😅😅
@wishes vidíš co narobi jedna sociálna sieť.. už vyšiel článok v angličtine.. ze je to opravené zo strany facebooku
chvalabohu ze to opravili 😀
Áno, sú tu už dve diskusie kde sa to rieši...viaceré s tým majú problém.