Facebook - odosielanie žiadosti

12. máj 2023

Aj vám Facebook odosiela sám od seba žiadosti keď si pozriete dotyčného profil.?????

gejb
12. máj 2023

Áno, sú tu už dve diskusie kde sa to rieši...viaceré s tým majú problém.

autor
12. máj 2023

@gejb není to nejaký vírus?

janai1
12. máj 2023

Nie je to vírus, je to chyba na strane mety... V poslednom čase majú furt nejaké chyby

autor
12. máj 2023

@janai1 je už niekde článok o tom? Dnes som požiadala 10 ľudí a to len návrhy priateľstva mi ukázalo a všetkých poziadalo

janai1
12. máj 2023

Neviem, nehľadala som ale celý deň sa to tu rieši.. Tolko ľudí určite nemá vírus 😉

bessie12
12. máj 2023

Ešte šťastie, ze nepoužívam fb, len messenger občas 🙏
Ináč dnes už asi tretia téma o tomto probléme. Dúfam, že to opravia co najskôr.

autor
12. máj 2023

@bessie12 ano jedna pani to písala okolo 12 tej a tam sa to začalo... a teraz to aj mne začalo už mi len príde ze prijatá žiadosť od toho a toho

petamich
12. máj 2023

@bessie12 stastie, ze ja neklikam na profily cudzich ludi a nestalkujem 😂 lebo teda stalkeri dnes mozu mat problem 🤐 mne tiez uz prislo dnes asi 5 ks a nechapem vobec co to je za ludi

bessie12
12. máj 2023

Stále majú nejaké aktualizácie, len škoda, že je to vždy horšie.

bessie12
12. máj 2023

@petamich tak vraj nemusíš ani kliknut na profil, ale stačí si len pozrieť návrhy priateľov a uz im príde žiadosť 🤔

petamich
12. máj 2023

@bessie12 to neviem, to som dnes napr. pozerala a neodoslalo mi nic (teraz som schvalne pozerala, ze ci som ja cosi odoslala) ale tak mozno to uz ciastocne fixli

bessie12
12. máj 2023

@petamich je to možné, ze už riesia ten problem alebo možno nie každému to tak urobí.

dominika126
12. máj 2023

Aj mne sa to dialo. A zrušiť žiadosť ani za nič. Ale už to prestalo

margaretka_
12. máj 2023

Do kelu, ze som toto necitala skor. Prave som si len tak prezerala navrhy a uz mam aj jedno potvrdene priatelstvo. Zena mojho kolegu, ktoreho ani nemam na fb a ju som videla tak 3x, omg. To viem zistit koho kazdeho som poziadala? 😂😂😂

gejb
12. máj 2023

@margaretka_ dajú sa pozrieť odoslané ziadosti, cez ikonku priatelia, a tam odoslané žiadosti. (Ale len cez pc, v telefone som tu možnosť nenašla..)

gejb
12. máj 2023
margaretka_
12. máj 2023

@gejb to nie su iba ti co mna ziadaju? Lebo mam tam jednu stranku, co uz dlhsie ma chce za priatela.

autor
12. máj 2023

@gejb odoslané žiadosti sa dajú pozrieť aj na mobile ..

margaretka_
12. máj 2023

Jaaaj, uz to vidim. Nemam tam nic nove. Tak snad 😂

wishes
12. máj 2023

@margaretka_ aj mne sa stal podobny trapas… moja kolegyna je vo faze rozvodu a ja som jej manzelovi poslala ziadost o priatelstvo 😀 teraz to tak vyzera, ako keby som sa chcela chytit sance a ulovit si cerstvo rozvedeneho 😂😂😂

autor
12. máj 2023

@wishes hahahá 😅😅😅😅

autor
12. máj 2023

@wishes vidíš co narobi jedna sociálna sieť.. už vyšiel článok v angličtine.. ze je to opravené zo strany facebooku

wishes
12. máj 2023

chvalabohu ze to opravili 😀

monikaskorikova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz