Facebook nastavenie

kiwi2400
6. dec 2024

Ahojte, možno budem teraz za debila ale fakt nerozumiem tomu nastaveniu.
Keď som zadala meno cez vyhľadávanie facebooku tak mi ho nevedelo nájsť, v príspevkoch verejných skupinách je vidieť to meno že tam dáva a v messengeri tiež nie som blokovaná. Ten profil není ani zamknutý profil že to neukazuje. A keď idem normálne cez messenger tak mi ten profil aj ukáže.

To sa dá nejako zakryť cez Facebook to vyhľadávanie alebo niečo?

Vďaka

earlgrey
6. dec 2024

áno, dá sa

kiwi2400
autor
6. dec 2024

@earlgrey ako ak môžem vedieť?

earlgrey
6. dec 2024

Niekde v nastaveniach sa dá nastaviť, aby ťa nikto nemohol vyhľadať...musela by som to pozrieť...len teraz nemám čas 😉

tramtada31
6. dec 2024

Je to možné, ze je to aj shadow ban. Pelegrini ho mal pred prezidentskými volbami, ze keď si si dala vyhľadať jeho stranku, neslo ti ju najst

aalt
6. dec 2024

Facebook nevyhladava vo vsetkych uzivateloch, ale len v okruhu, ktory by ta mohol zaujimat. O par dni ti to uz moze najst.

kiwi2400
autor
6. dec 2024

@tramtada31 Tak je pravda ze ta osoba robila aj určité voloviny 😀 Ale zase ak mal/a napríklad nevhodnú profilovku tak do polhodiny ju mal/a naspäť normálnu. Trochu viac prestrelený humor. No ale proste, píšeme si cez messenger normálne, není účet v blokovani, není ani zamknuty profil co by ukazovalo, a keď som chcela konečne cez Facebook pridať tak Facebook vyhľadávač mi ho nenašiel ale keď som šla normálne cez messenger na profil tak mi to našlo.
Ešte ma bude zaujímať aj názor užívateľa pred Vami lebo chcela by som aj to tiež vyskúšať. 😀

kiwi2400
autor
6. dec 2024

@earlgrey Keď Vás popýtam keď budete mat voľno troska času si nájsť. 😀 Chcela by som to tiež vyskúšať. Ďakujem 👍