Ahoj... otvorím niekoho profil a ukazuje tam poziadane tak potiahne listu a potom už že pridať priateľa. Co to je ved nikoho z nich neziadam o priateľstvo
@alison11 nie to není ono.. ja si otvorím profil na fb hocijaký a hneď dá že poziadane o priateľstvo a odošle mu žiadosť.. začalo mi to robiť dnes
Mne tiež 😄 už dvaja mi potvrdili a to si ani nie som vedomá žeby som ich úmyselne stalkovala 😄 fakt len náhodné prekliknutie...som zvedavá koľko ich do konca dňa ešte bude.😄
Tiež mi takto svojvoľne odoslalo žiadosť o priateľstvo. Neviem či je to nejaký vírus alebo čo.
@lienka_anulienka
@bloger robí mi to od dnes... otvorím si človeka ktorého nemám v priateľoch... a hneď ze poziadane...
@bloger robí vám to od dnes?
Áno iba od dnes, predtým sa mi nič také nestalo 😀
@lienka_anulienka co to je... teraz som otvorila profil môjho brata starú 10 ročný a hneď ze poziadane... akože hroza
Ja už radšej nepozerám žiadne profily ani nič na fb neotvaram 😀
@lienka_anulienka presne tak to robí len vtedy keď otvorím niekoho koho nemám v priateľoch a už kí aj stránky laklo otvorila som stránka mama na prenájom a už že lajknuta
Možno skúsim vymazať a znovu nainštalovať fb aplikáciu... 😀
@lienka_anulienka už som teraz a nič stále to robí
Aj mne to robí, možno to je nejaká nová funkcia ale je to dosť odveci
Možno do večera bude o tom aj nejaký článok, uvidíme, každopádne je to zvláštne🙂
@slecnazkosic a tiež od dnes?
tiež som to vyskúšala, takže neotvarat profily 🙈
Áno
@mondolina aj tebe to urobilo?
áno
FB nás chce spájať🤣🙈
@mondolina co to je... už som dnes 4 ľuďom poslala a to som si len kukla profil a lajkla stránku jednu ktorú si len pozerám. A už aj ta je laknuta
už chápem prečo mi ex môjho muža poslala žiadosť 🤣
@mondolina to vazne😅😅😅a to dnes?
Ja 10 min dozadu xxxxx vám potvrdila žiadosť o priateľstvo.. Ešte, že som natrafila na túto diskusiu, lebo už som si začínala myslieť, že strácam rozum 🤦♀️... Presvedčila som samú seba, že teda som asi kedysi tú žiadosť poslala, len som zabudla 🤔😅😅... Teraz aspoň viem, že niesom na tom tak zle
hej dnes🙈
chúďa musel ju šľak trafiť
@positivvibe ano hoci aký profil ktorý nemáte v priateľoch.. tak ak si ho dnes otvoríte odošlete žiadosť.. neviem co to robi
Jesus ženy dík že ste sem napísali .
Ja som si naozaj myslela že mi hrabe.
Ráno som ukazovala mužovi jednu fotku (pani niečo predávala a má to aj na svojom profile , komunikovala som s ňou)a za 2 hod.mi prišlo že žiadosť prijatá.
Ešte ma muž presviedčal, že asi som omylom klikla na žiadosť o priateľstvo .
No nie kurňa 🤣
aj mne to zacalo dnes okolo obeda. hladam novych podnajomnikov a zrazu mi zacali chodit potvrdenia priatelstva, jasne, ze som ziadne ziadosti neposlala. len som pozerala profily. davam si velky pozor kam klikam. dufam, ze tu chybu coskoro odstrania
Nie to sa mi stalo predtým. Také to je ako bežne. Neviem.
@lyci stačí otvoriť profil fb a odošle žiadosť
Dnes neotvarat
Ahoj mávam aj ja to Ti navrhuje facebook ako známych či ich poznáš,ja klikám vždy na odstrániť