Ahoj, ako mozem vo FB skupine komentovat ako anonym. (Nie anonymnymi novy prispevok, ale anonymny komentar k existujucemu prispevku) Skupina tak nastavena je, lebo iny anonymne komentuju.
@simonka_vi da sa, iny to tak robia. Su potom oznaceny ako anonymny member a nejake cislo
Ja si tiez veru nie som vedoma toho, ze by sa toto realne dalo. Podla mna sa to neda, ide to len v pripade, ze prispevok napises ako anonym.
@uhgara opakujem sa, da sa to, kedze ludia tak pisu
Naozaj sa to dá, ale tiež netuším ako. 🤷🏻♀️ Presne ako píše autorka, je tam potom anonymný člen + číslo
Ak na to prídete dajte vedieť
Da sa to ale netusim ako to mozes urobit, tiez som videla v skupinach ze ludia komentovali a boli tam ako anonym plus nejake cislo ako @nila0622 pise
to som v živote v žiadnej skupine nevidela.Prečo sa neopýtaš admina danej skupiny?
@akje pomoze to v odpovedi na moju otazku, alebo ide len o to, ze neveris, ze sa to da?
@autor nikto okrem teba sa tu s tym zatial nestretol. Ak to sem das, minimalne ukoncis hadku s ostatnymi diakutujucimi o tom, ze nieco take vobec existuje a vyhnes sa pridavaniu identickych sprav od ostatnych uzivatelov + sa zapoji clovek, co s tym ma skusenost.. popripade sa niekomu vybavi, ak nieco take uz videl.
Mas problem dat sem taky printscreen? Ci preco sa tomu vyhybas?
@akje viac ludi tu pisalo, ze to videli. Dskujem za spravu, ale zial nevies mi pomoct
iba dvaja
@akje paci sa. Dve sme jej pisali ze sme to videli tiez. Mala som to v sukromnych skupinach, tiez som to videla prvy krat
@jablkovastrudla dakujem 🤍 teraz budem vediet pomoct, ak mi ponukne takuto moznost..
tak to je možné asi iba v súkromnej skupine a musí to povoliť admin
Dá sa to úplne v pohode, nedávno som to sama skúšala. Keď píšeš koment, vľavo máš bublinku so svojou fotkou a tam si to prepneš. V prvom riadku je moje meno, v druhom si prepneš anonyma a systém ti priradí číslo. V súkromných skupinách to funguje, vo verejných nekomentujem, tak neviem, nemám skúsenosť.
Skúsila som teraz aj vo verejnej skupine a ide to aj tam 🤷🏻♀️
@nikaeli dakujem krasne
niekde som videla, že takú možnosť majú len ľudia, ktorí niekedy do skupiny pridali anonymný príspevok, ale priznám sa neviem čo je na tom pravdy, keďže túto možnosť nevyužívam
mne to nefunguje
To sa nedá anonymné komentovať môže len ten co ten príspevok anonymne napísal