Ahojte 🙂 som na FB v pár súkromných skupinách rôzneho charakteru a všetky tieto skupiny majú možnosť anonymných príspevkov, každý deň do tých skupín pridávajú ľudia anonymné príspevky, no len problém je ten, že keď byť som ja chcela pridať do tých skupín anonymný príspevok, tak tá možnosť anonymného príspevku sa mi tam už nezobrazuje,nedávno som to tam ešte mala a to sa deje v každej skupine v ktorej som … neviete prečo ? Ďakujem
tak napis adminovy skupiny ... mozno to ma nadstavene tak ze prispevky sa posielaju jemu a on to dava anonymne potom ... ak sa tak da...
@pufinkaaa Mám rovnaký problém. Podarilo sa vám to vyriešiť?
@ann092 ahoj mám rovnaký problém a neviem čo s tým.
@palculienka40 prišli ste na niečo? tiež mi to nefunguje
@zanet266 zatial nic pisala som priamo mete a dva dni a nic
@palculienka40 ahojky, mam tiez tento problém. odpisali ti?
@laumi bohuzial nie a novy profil nechcem riesit len casto by som potrebovala pisat anonymne
@palculienka40 sestre sa cez mobil tiež neda a ked skúsila ísť cez počítač tak to tam mala....ja som neskúšala,nemáme počítač😀
@zanet266 mne to nejde ani cez pc ani cez mobil
@palculienka40 zial nie
@pufinkaaa ani mne a ani meta neodpovedala.😔
@palculienka40 ahoi mne to tam dnes same od seba naskocilo a uz mi to ide
@zanet266 ahoj tak kuknem
@palculienka40 tak ja nic 😔
@palculienka40 ani ja :D no asi sa s tym musíme zmieriť
Ahojte dievčatá, tak už sa mi vrátila možnosť anonymných príspevkov na FB, teraz som si to vsimla…. Z ničoho nič mi to tam nabehlo, neaktualizoval sa mi fb ani telefón
@ann092 aha tak skusim
Mne to nejde uz par tyzdnov..vobec..netusim co s tym
@goralenka mne to uz zas ide ale nie na vsetkych skupinach vraj to moze admin vypnut
@palculienka40 no ale ludia veselo v tych skupinach pridavaju anonymne a mne to nejde 😂
@goralenka ja som pisala fb na podporu. Trvalo to dlho a potom mi to zrazu nabehlo. A aj inym.
@palculienka40 neuverite, este pred hodinou mi to neslo a zrazu nabehlo, behom poslednej hodiny 🤷🏻♀️
@goralenka blbne im to
musis to tam mat ... admin musi v skupine povolit take prispevky .. nale pri odoslani prispevku v anonymite admin a spravcovia tvoje meno vidia .. len clenovia nie