Ahojte,
píšem možno netradične, ale chcela som sa spýtať, či náhodou neviete, či existuje nejaká soc. sieť, kde si viete nájsť kamarátov/kamarátky. Priateľa mám, takže vzťah nevyhľadávam, skôr by ma potešilo, keby som našla niekoho na kamarátstvo, keďže som nikdy nemala šťastie na priateľov - dúfam, že nie som jediná.
Mám 20 rokov a myslím si, že by bolo fajn nájsť si aj niekoho, komu by som sa mohla rovnako so všetkým zdôveriť ako môjmu priateľovi, snáď viete, ako to myslím. Vedeli by ste mi niektorá poradiť?
Ďakujem vopred za odpoveď, majte pekný deň.
Ahoj , presne toto iste napadlo aj mne. uprimne nenasla som nic. vsade sa hlada len vztah a ja priatela mam preto je to zbytocne byt na tych strankach k nicomu sa tam clovek nedopracuje.
@adii1 Fungovali záujmové krúžky, zberateľské krúžky, združenia spájajúce ľudí s rovnakými záujmami. Tanečné, spevácke, cyklistické, turistické,šachové, filatelistické, numizmatické, divadelné. Ak by som to viedla ako príklad šach, tak sa zvládne online. Písať môžeš, naučíš sa, zabavíš sa, je možné nájsť si kamarátky či kamarátov podľa podobných záujmov. Ak by si na to šla cez pokec, Badoo, pravdepodobne narazíš na neustále hľadajúcich a nenachadzajúcich vzťah. FB je mnoho záujmových tematických skupín, určite vieš, že svoje údaje, fotky, informácie si chráň.
@adii1 FB už nemám, no čerpala som mnoho info zo skupín. Napríklad Klub šikovných ručičiek, Drevené výrobky, Háčkovanie, Rekonštrukcie starého nábytku, Akvaristika, Knihomoli,Turistika na Slovensku, ...tie názvy skupín sú rôzne, mala som ich vyše 200, čo ma zaujali, ale zapájala som sa len do malého množstva. Nie každý si tam chce vypisovať o osobných prežívaniach, emóciach. Ak chceš ísť takým smerom, nájdeš tam nejaké psychologické skupiny, rady, no na zdôverenie internet nie je najvhodnejší.
@adii1 Ak Ti toto neporadí, tak snáď aspoň inšpiruje. Podľa svojich záujmov nájdeš stránku, ktorá sa tomu záujmu venuje. Na šach je napríklad šachista.sk,pre záujem diskutovať o emóciách, psychológii je možné zapojiť sa do kurzov online, napr. https://www.mindpark.sk/post/emocie
@katkamatka7 ďakujem pekne za svahu, skúsim a uvidím 🙂
Ja som si nasla na twitteri cez spolocny zaujem :D a teraz si aj volame cez zoom kazdy tyzden, pozerame aj serialy spolocne, ak je cas... povedat si vieme cokolvek, aj tazke temy.
@adii1 ahoj, ak stále hľadáš, ja som na tom rovnako... môžme si pokecať spolu 🙂
@kikuska11111 @adii1 ak ešte hľadáte kamošku tiež hľadám nejakú 😊
Ahojte....ak niekto ma zaujem, som tu z rovnakeho dovodu...budem rada, ak sa niekto ozve :3
Ahojte, tiež nemám kamarátov ( aj keď som mala ) v minulosti tak ma dosť využili ,, a odkopli jak handru :// okrem priateľa , rodiny a zvierat nemám ozajstných kamarátov :( som z toho deprimovana pretože chyba mi nejaká kamarátka / partia …🥹
Nepijem , nefetujem …
Povahu mám introvet
Milujem zvieratá 😊
Rada by som touto cestou našla niekoho kto ma rad zvieratá / prírodu , cestovanie , občas fajn posedenie v kludnej kaviarni .. som prispôsobivá ☺️
a hlavne som empatická ☺️
Pochádzam z Hlohovca
Ahoj, tiež by som bola rada ak by som si našla nových priateľov , dobrú kamarátku .Mam 28 . Som z TN kraja , okres Ilava.
Ahojte, ja som si myslela že som jediná 🙊 tiež mám už dlhšie priateľa a akosi som si popritom nikdy nenašla čas na nejaké kamarátky a dosť to odstupom času pociťujem 😏
@zuzana32156 ahoj, tak ak máš záujem, pokojne mi napíš buď sem alebo ak máš insta, tak sem: @adii_ada 🙂
@zuzana32156 to isté 10 ročný vzťah a na kamošku nebol čas
Ja uprednostnujem osobne stretnutia ako vypisovacky 🤗 bb kraj
hmmm a tvôj priateľ o tom vie? lebo viem z okolia, že takéto vypisovačky niekedy vzťahuproste len uškodia. vôbec žiadne kamošky akože nemáš?