dadulkaf napríklad
@huxy ale však píše ze uz bola členom, nie ze este len sa tam chce dostať, to je divne, Ináč mňa cez ten link hodí na prihlásenie, úplne ma vyhodi zo stránky, ani sa neda pozrieť aká je to skupina , tebe to ukáže prosím?
@valikasikulova mne ju normálne ukazuje
@nenuska15 keď kliknem na odkaz ukáže toto
@alenka76 medzi clenmi skupiny si, moze ist o docasny technicky problem, ze sa tam dostať nevies
@valikasikulova skupina je medzi sukromnymi, nezverejnena pre uzivatelov MK, ak v skupine nie si, nebude ti MK nic ponukat, iba prihlasenie
Zmenili sme status skupiny z verejná na súkromná.
K tomuto kroku sme sa rozhodli vzhľadom k tomu, že jedna členka ešte v decembri minulého roka zverejnila túto skupinu na FB bez súhlasu, a vzhľadom k tomu, že sem začali vystupovať noví ľudia bez možnej identifikácie a došlo k viacerých podvodom, rozhodli sme sa skupinu zmeniť na súkromnú, aby sme mali aspoň trochu pod kontrolou, kto sem chce vstúpiť. Lebo keď je skupina verejná môže do nej vstúpiť kto chce, bez obmedzenia. V súkromnej skupine vstup do skupiny schvaľujú moderátori.
Do skupiny budú prijímaní členovia s registráciou na MK minimálne 6 mesiacov, aby sme zamedzili prílevu špekulantov z FB.
@tana_v vdaka za odpoved 🙂 však zatiaľ som tu v nejakých par zlavovych skupinách a v pohode neviem ci je tam nejaký rozdiel asi nie keďže členovia sú tu vlastne z mk, v oboch co prispievajú su väčšinou rovnakí ľudia 🙂
@valikasikulova v tejto skupine sa viac ponukali/ju kupony z tesca a dm a tam vznikali podvody, kedy bola bud blokovana karta, odpocitane body pre nezvycajne mnozstvo pouzitych kuponov, alebo zneuzite body a nimi zaplateny nakup
@tana_v tak ved si počkám pol roka , zatiaľ mi toto stačí da sa aj v týchto povymienat 🙂
Pravdaže