Eshop - oblečenie pre vysoké ženy

guesmin
13. dec 2021

Ahojte, vysoké baby, kde kupujete bežné oblečenia, ktoré vám vyhovujú dĺžkou? Ja mám takmer 180 cm a mám problém zohnať tepláky ktoré mi zakryjú spodok nôh tak, aby to nebolo komické. Takisto dlhé rukávy mi končia niekoľko cm oproti tomu kde by mali, je mi kvôli tomu vkuse zima. Zimnú bundu je nemožné kúpiť.
Viete mi poradiť ktoré značky/eshopy majú svoju radu oblečenia v takých dĺžkach čo sú priateľské k vysokým ženám? :D Nehľadám nič špeciálne, a vôbec nie drahé, skôr tip, kde nakupovať, keď potrebujem dokúpiť základné oblečenie .
Ja osobne mám celkom dobrú skúsenosť z nohavicami z C&A, aj v Lidli som bola par krat uspešná. Napríklad v KIKu to dopadne vzdy failom. :D
Ďakujem za rady 🙂

labajka
13. dec 2021

U mňa sekáč😇mám 184 cm

grace55
13. dec 2021

@guesmin Bonprix a C&A majú long veľkosti nohavíc. Long v. aj iného Next, Dorothy Perkins. Občas aj inde, ale treba mat šťastie.

dr_smajlik
13. dec 2021

Ja som najviac zháňala rifle a odporúčam Only, pripadne predĺžené next. Mikiny a bundy neviem zatial

jani321
14. dec 2021

@guesmin zimnu bundu som teraz objednávala cez about you, od značky Only (tall), rukávy super dlhé 😊

vivien10
14. dec 2021

@guesmin ja mám 180cm a nemám žiadny problém kúpiť oblečenie. Pred pár rokmi to bol problém no teraz je trh preplnený. Veľká pravda je, že v lacných obchodoch oblečenie na našu výšku veru nekúpiš. Bunda mi sedí Alpine pro. Oblečenie H&M, C&A , House, Oliver s rifle sú mi ešte aj dlhé 🙂. Tepláky mi sedia z Takko no v detskom oddelení. A to nie len oblečenie ešte aj topánky musím dlho zháňať keďže mi bolo dopriane a mám 42,5cm.

asia83
14. dec 2021

@guesmin Mám 178 cm, nikdy som nemala problém s dĺžkou, že by mi bolo niečo krátke. No je pravda, že nekvalitné čínske veci u Číňanov sú kratšie všeobecne, takze radšej kvalitnejšie značky. Diskonty sú úplne perfektné, aj Gate, Takko, KiK.

marcellka32
14. dec 2021

Mám 180 CM, rifle Takko, CA, tričká, mikiny peek, reserved, nohu mám 41 kedysi bol problém, teraz už je všade všetko, trh je preplnený handrami

lelluska
14. dec 2021

Za mna ASOS. Je cenovo dostupný a verzie “long” sú ozaj že pre dlháňa ako ja😊