Objednaval niekto z tohto e-shopu? Ako ste boli spokojne? Kvalita ci vzhlad
Taky poľský nabytok
je to lacny nabytok, no posluzil par rokov, bez nejakych problemov. Mam odtial par kusov nabytku, koberce by som si uz odtial neobjednavala, pekne su ale nevydrzali dlho. Dodanie bolo v pohode, islo to ich kurierom.
Dodanie rychle. Kvalita asi ako co. My mame gauc, po roku uz miestami vrzga. Ale celkovo spokojnost. A urcite lepsie ako ist do predajne. My sme tak najprv boli, predavacky neochotne, len rychlo predat. Este sa nam snazili nahovorit, ze nemaju dopravu. Tak som ich konfrontovala s tym, ze na eshope ponukaju dopravu zadarmo (ona tvrdila, ze nemaju) a dokonca vtedy este aj so zlavovym kodom. Pustila sa do nas, ze to nie je kamenna predajna. A ked budeme chciet reklamovat, nech jej tam nelezeme. Doslova takto sa vyjadrila. Nakoniec sme objednali z eshopu, keby ale ponukali ten isty gauc aj inde, u nich by som nenakupila.
Objednávali sme skriňu, komodu aj regál do detskej izby - spokojnosť, dodané rýchlo, kvalita v pohode.
Jediný nedostatok vidím v to, že tovar vyložili pred panelákom a musela som zháňať niekoho kto ho vynesie hore do bytu.
Absolútne neodporúčam... Ochota na predajni žiadna, presviedčajú človeka že sedačka sa dá vyskladať len v jednom smere, na internete úplne iné info. Po dodaní sedačky bola poškodená na viacerých miestach (koža na operadle bola roztrhnutá v dĺžke 30 CM a to na troch miestach... obal bol neporušený takže takú ju pustili rovno z výroby... ) ochota riešiť problém žiadna, pomohli len vyhrážky, vtedy už sa konečne rozbehla komunikácia.
Ruky preč, od nich nechcem už ani rámček na fotku
Baby nebudem zakladat novu temu kedze je tu tato, zariadujeme si postupne na novo domcek. Neviete ze ako su na tom s tovarom? Myslim ci mavaju vsetko na sklade ako maju pisane.
@radolina Mne sa zatial nestalo ze by som objednala nieco od nich a nemali to. Ved ked to tam raz maju pisane ze je to skladom tak to skladom je. Akoze v tomto som rada ze sa da na nich spolahnut.
áno, mne sa tiež stalo párkrát pri iných eshopoch, že som dala tovar do košíka lebo bol posledný skladom a následne mi prišlo na mail že bol vypredaný a že ma budú kontaktovať pri jeho naskladnení. tu sa mi to teda nestalo a tiež sme kadečo objednávali.
@gabci_gabca @llucciaa No presne kvoli tomuto sa pytam, lebo tiez mam taketo skusenosti. A co konkretne ste objednavali vy? Myslim ci aj nejake drobnosti alebo len nabytok?
Normalny eshop. Tie iste gauce ma aj sconto. Je pravda, ze nerobia vynos do bytu.
@llucciaa Presne toto aj ja povazujem za nesmierny komfort ked sa nemusim nahanat po obchodoch a hladat kde je co lacnejsie a krajsie. Nemam na to ani cas. Je to fakt vyhra ked najdes overeny kvalitny obchod ktory ma svoj eshop a myslim ze tam najdes vsetko na co si len spomenies 😅
@gabci_gabca @llucciaa Takze dost velky vyber sortimentu. No ja to mam tiez tak rada ked to vybavim vsetko hned naraz. A v pohode to prislo vsetko v jednej objednavke? Nebol nejaky problem s dopravou?
@gabci_gabca @radolina zalezi aj od toho kolko si toho objednas a co. tam sa potom uz aj cena dopravy odvija. ale myslim si ze ked mas napriklad kuchynsku linku a nejake kvetinace alebo doplnky do domacnosti tak ti to pride vsetko naraz lebo aj ta dodavka nie je nekonecna 😀
@radolina S dopravou sme nemali ziaden problem. Vsetko prislo do dvoch dni. Teda samozrejme to co bolo skladom. Toto bolo fakt expresne dorucenie, lebo objednala som v pondelok a v utorok mi volal kurier ze v stredu mi privezie objednavku. Bomba!
@llucciaa @gabci_gabca tak sme nakoniec objednali ako prve novu detsku izbu 🙂 bolo to presne ako ste hovorili. nabytok nam prisiel do dvoch dni a cez vikend sme sa zabavili skladanim a montovanim 🙂 nastastie to nebolo vobec komplikovane ani pre mna :D
@radolina super 🙂 ako verim ze to pri tej detskej izbe neostane :D aspon poznam podla seba, najradsej by som furt nieco zariadovala a dizajnovala a prerabala :D inak teraz ste aspon vyuzili tu skolsku akciu co tam maju to sa oplati 🙂 konieckoncov co som si vsimla tak mavaju podchvilou nejake vypredaje alebo nieco.
Tiež mám skúsenosť s týmto eshopom 🙂 A môžem povedať že zatiaľ nesklamal ani v doprave ani s výberom nábytku či doplnkov 🙂
@radolina Tak to mam radost ze som mohla poradit a este aj dobre 🙂 Aj mate v plane pokracovat s rekonstrukciou dalej ci zatial izba stacila 😀 @llucciaa ani nehovor to manzel sa chyta za hlavu ked vidi ze pozeram nabytok v takychto akciach 😀
@iren88 tiez hovorim ze sa tam da fkt kvalitne dobre a lacno nakupit co clovek potrebuje 🙂