Eshop bonie.sk

tehotna40
15. máj 2021

Ahoj baby, nemáte skúsenosti s týmto e shopom bonie.sk?

janai1
15. máj 2021

@tehotna40 jasný aliexpress

emilius03
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mucinqa
12. júl 2021

@tehotna40 bo je to najvacsi odrb
.. objednavaju z aliexpresuu preto ta foba cakacia.. pritom tam maju 100%prirazku a z ciny keby si to objednate lride vam to iste o tristvrte ceny lacnejsie. .. hlavne ze nikde to neuvadzaju prezentuju sa ako slovebska stranka... a to ze tovar lride tak neskoro lride az po zadani platby

tehotna40
autor
12. júl 2021

@mucinqa neobjednala som odtiaľ, čítala som to potom aj na internete recenzie a je to aliexpres. Nasla som potom tovar na inej, doveryhodnej stránke.

bulino1
13. dec 2021

Cisty preposielaci z Ciny, navyse dobu dodania nemaju pri produkte ani pri objednavke, ale zasite v obchodnych podmienkach.

joyce48
17. dec 2021

Zdravim...chcem sa podeliť aj ja so svojou skúsenosťou s bonie.sk...neobjednavajte si odtial je to podvod..objednala som bábiku za 69,90e...a podľa nich už mi bola doručená..ale ja som nič nedostala..a už mi ani neodpovedajú na e-mail..z Aliexpressu Vám tovar príde keď aj za dva mes.ale odtiaľto nič..nemám ani peniaze ani tovar..v banke mi povedali že môžem podať reklamáciu zaplatim 15e a oni ich vyzvú aby mi peniaze vrátili ..ale keďže už neodpovedajú ani na email tak pochybujem že by reagovali na toto...idem na políciu podať trestné oznámenie..

janai1
18. dec 2021

@joyce48 policajti ta otočia rovno vo dverách 😂 69,90€ nie je trestný čin... A navyše bonie objednáva z ali takže čakaj aj tak za pol roka

joyce48
18. dec 2021

To je síce pravda..ale keď nás bude viac a bude to nad 400e tak už je to trestný čin..a nemyslím si ,že má policajti otočia keďže kamoška takto bola tiež naletela a prišla ,,iba o 15e,,ale keďže tých okradnutych bolo viac tak tie peniaze im teraz tá dotyčná osoba musí vrátiť lebo to skončilo na súde..určite to nenechám len tak

ikarus63
7. apr 2022

Po prečítaní recenzií som sa bála, že tovar nedostanem, ale po 12 dňoch mi bol tovar doručený. Takže musím povedať, že som bola spokojná, pretože poštovné bolo zadarmo, tovary celkom lacné a produkt je veľmi pekný.

mynnie94
14. apr 2022

Za mňa bolo tiež všetko ok.

monika401
22. apr 2022

Ja tam napríklad objednávala hračku pre syna, potrebovalasom ho do týždňa a hračka prišla za 2 týždne, takže až po narodeninách, ale syn bol z hračky úplne nadšený. Môžemteda odporučiť, ale počítajte s dodaním aspoň 2 týždne a budete spokojné ako ja.

mamina22xx
1. jún 2022

Občas si tam tiež objednám, prvýkrát som bola naštvaná, že týždeň preč a stále nič, ale potom to prišlo... A teraz som si objednala pred týždňom a prišlo v ten istý týždeň...

mamyna123xxx
7. jún 2022

Dodacia lehota je na nič ale inak je to dobré a celkom lacné