Eoblecenie.com - recenzie

33tinka33
28. máj 2024

Nerada pisem taketo recenzie, ale dajte si velky pozor na tento e-shop. Su to podvodnici. Nevratia vam peniaze za vrateny tovar. Ich oblecenie je jedna velka katastrofa, lepsie by som si saty usila sama doma rucne 🤦🏼‍♀️ NEOBJEDNAVAJTE od nich!!!

pusinka_1
28. máj 2024

@33tinka33 ďakujem, zapisujem si ❤️

egonsk
28. máj 2024

@33tinka33 sa cudujem ludom, co si tam dokazu kupit. Ved ta stranka priam bije do oci, ze serioznost nesla ani okolo. Tvari sa to ako bulharska firma, obchodne podmienky su pisane ako z osobitnej triedy a riesenie sporov posielaju na europske RSO 😁

maranco
28. máj 2024

Doména je zaregistrovaná na ostrove Svätý Krištof a Nevis v Karibiku.

egonsk
29. máj 2024

@maranco no ved nakupujucim ostane uz len modlit sa ku svatym, aby dostali nejake peniaze spet 😉 .. vystizna registracia 😁🤪

33tinka33
autor
29. máj 2024

🤣🤣🤣🤣 aspoň ste ma ale pobavili. Ja viem, moja chyba. To tak dopadne keď je človek po operácii, na liekoch a má chuť si niečo kúpiť ako bolestné a nepreštuduje si stránku. Nevadí, do budúcna už budem vedieť. Len som chcela na nich upozorniť, lebo chrlia reklamu za reklamou na IG aj na FB, IG majú super spravneý a tie foto toho oblečenia krásne - tak aby niekto nenaletel ako ja.

maranco
29. máj 2024

@33tinka33 sociálne siete zarábajú na podvodníkoch, podvodníci im platia za reklamu a aj keď ich nahlásiš podvodníka nezrušia ho.

Revolut kritizuje prevádzkovateľa Facebooku. Na jej platformách sa vraj deje mnoho podvodov
https://zive.aktuality.sk/clanok/XMtSeEf/revolu...

maranco
29. máj 2024

Nahlásili sme profily podvodníkov aj zlodejov identít. Facebook vyhodnotil, že sú v poriadku
https://www.aktuality.sk/clanok/zauATBW/dvojaky...